Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Odoh da ucim, napisite nesto zanimljivo o Siriji da citam veceras.
http://9gag.com/gag/a0YBO3v
Једно озбиљно питање: која је фора са Израелом и Исисом у читавој овој причи? Нису рекли ни ријечи једни против других од почетка читавог срања
Nijesu jer nemaju dodira, a Izrael ima dovoljno problema svojih da se jebava sa njima.
Koliko znam (nije da baš ekstra znam mape država kontinenata van Evrope) oni se graniče sa Sirijom, i to ne preterano, ali tamo gde su Asadovci i pobunjenici, ISIS bi trebao da je istočnije?
Možda grešim.
Ne smao da se graniče sa Sirijom nego su i ratovali sa njom.
Drugi padež, ako mislimo na isto (pre 50 god se čačkali tipa nedelju dana).
Prvi padež hezbolah. Isisu ne ide na ruku da se na bilo koji način osete jevreji i hezbolah u istom timu. Hezbolah je slabiji dok ima problem sa njima i sa Izraelom.
Tad kad su ratovali, Sirija ih je pregazila tenkovima. Jebala im majku.
https://i.imgflip.com/v3e1g.jpg
Jedna iz Sirije.
Pročitaj malo detaljnije kako se završio Jomkipurski rat (o kome verovatno pišeš), korisno je znati.
Ja sam mislio na Jompikurski rat. Nisam baš bio siguran kako se zove, pa nisam hteo da pišem.
Ime nisam zapamtio, samo znam da sam na Historiju gledao kako su im tenkkvima sjebali taktiku al posle su najebali Sirijci al nema veze sjebali su ih uglavnom.
bilo nekad, nema vise takvog ratovanja.sad se ratuje na daljinu.najopasnije su podmornice koje nose bojeve glave a mogu da se prisunjaju u bilo koju vecu reku i kad ispali nuklearku onda nema pomoci, ne moze da se obori
Znači zato nama prljave reke. Krene neko nuklearnom podmorkom nanas, kad ono prc, razne kiseline i otrovi iz fabrika je prvo nagrizu, oni počnu beže pa se zakucaju u ladinu školjku, krenu u rikverc udare u splav. Kaki nuklearni pogoni, nuklearne glave, kaki kurci
Uzmu zalihu vode da prave kiseonik i podave se od otrova leptipoljubim
Sirijci i Avganistanci su dobro dosli da ostanu u Srbiji i prociste krv ovom ciganskom narodu.
Kake podmornice, kaki bakrači. Pričao Raka lažov kad je pecao na Markovačkom jezeru kod Mladenovca, zabacio on, trznu nešto, on povuče, vidi zakačio, vuče on al se otima i riba, vidi da je zagrizla neka neman, povuci potegni, borio se, borio i taman kad je mislio da ne može više da izdrži kad poče nešto da izranja iz jezera. On pogleda, a ono podmornica. Ruska. Otvori se kapak, izađe Rus pa kaže: popusi malo Rako, pogore nam svu naftu.
Sirijci i Avganistanci su dobro dosli da ostanu u Srbiji i prociste krv ovom ciganskom narodu.
Zanimljivo da čovek koji traži prava za manjine koristi drugu manjinu u pežurativnom kontekstu. Ili si borac za manjinska prava ili nisi.
Što se tiče dobrodošlice..oni i neće kod nas. Nema socijalnog programa koji mogu da muzu kao u Nemačkoj ili Švedskoj a kasnije ni posla gde bi mogli da rade pa im nismo interesantni.
Јесте, Октобарски или Јомкипурски рат.
Иначе, једна занимљивост: Сирија и Египат су напали на тај празник јер су сви Јевреји (сем хитних служби) по цео дан на молитви у синагогама, и тако средства информисања нису радила.Рачунали су да ће Израелцима требати 24-48 сати за мобилизацију.
Међутим, то им се обило од главу јер су Израелци успели да се мобилизују за неколико сати, и већ 10ак сати прва појачања су стизала на фронт.
Како ? Па били сви на једном месту.
Кога занима више о овој теми има овде документараца колико му срце иште:
https://www.youtube.com/results?search_query=Yom+Kippur+War
Рат се своди на мале и покретне јединице, фронтовски рат се своди на линију раздвајања између пунктова/освојених насеља. Ако је ко пратио рат у Украјини, видео је да је свака иоле већа концентрација војске на једном месту била је разбијена масивним ракетним и артиљеријским нападима.
За подморнице нисам сигуран, али домет балистичких ракета је довољан и да се подморница "паркира" негде на пучини близу обале, нема потребе да улази у реке.
Како ? Па били сви на једном месту.
Хаха јеби глупе Арапе