SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Skoro da je prestao priliv imigranata u Evropu, čekaju proleće a onda preogroman talas.
    Mi trebamo ovu zimu izgraditi žicu.

2. Trebali su prikazati i deo kad se raznose u vazduh u Evropi.

3. Pretnje mirnim švedskim gradjanima u poštanskim sandučićima širom zemlje.

"PREĐITE NA ISLAM ILI ĆEMO VAM ODSEĆI GLAVE
    U ime Alaha, vama koji niste vernici, u roku od tri dana odrubićemo glave. Posle ćemo bombardovati vaše trule leševe. Imate tri izbora - preobratite se na islam, platite religijski porez ili umrite! - navodi se u pismima koja su poslata ljudima širom Švedske"

Jihadists send letters in Sweden
    http://goo.gl/6o8yn3

Naravno i u mnogim drugim novinama.

http://images.hngn.com/data/images/full/175152/an-isis-leaflet.jpeg?w=650
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/12/15/22/2E6A506C00000578-0-image-a-34_1450218038717.jpg

Ultra levo nije dobro isto kao ultra desno. Ali... opametiće se valjda

4. Pretnje mirnim švedskim gradjanima u poštanskim sandučićima širom zemlje.

Naravno, mnogo je verovatnije da je ta pisma mirnim švedskim građanima poslala mirna švedska ekstremna desnica, ne bi li ugrabili koji politički poen od mirnih švedskih građana na osnovu straha od islama.

Ovde nema osnovnih komponenti za postavku zadatka, pa pretpostavljam da je opet neka medijska manipulacija u pitanju, ovog puta muslimanska.

5. Jebo imigrante, Herakles me više brine trenutno.

6. Ali evo jedan odličan sa http://putem-islama.com

Pitanje:

Esselamu alejkum!

Imam problem sa čišćenjem od mokraće. Nakon male nužde obrišem i operem spolni organ, međutim uslijed tjelesnih pokreta (sjedanja,ustajanja), izađe mi malo mokraće na odjeću (po mom mišljenju kod svakog čovjeka se to isto mora desiti). Zbog navedenog razloga udaljio sam se od izvršavanja namaza, jer mislim da svaki put kada klanjam, taj mi namaz nije valjan, i to me psihički opterećuje. Stavljao sam krpicu na spolni organ poslije nužde i pričvršćivao je lastikom, međutim to mi je stvaralo probleme, i opet ne bih bio siguran u čistoću odjeće i valjanost abdesta i namaza. Opterećuje me to što sam pročitao da ako ima trun mokraće na tijelu ili odjelu namaz nije valjan (a i pored ovog gore što sam naveo, prilikom mokrenja sjedeći ili stojeći vrlo je vjerovatno da se bar jednom na dan tokom mokrenja neka kapljica odbije na našu odjeću ili tijelo). Pročitao sam na internetu da je to šejtanska vesvesa, a može biti i iz zdravstvenih razloga, i kako sad da znam šta je u pitanju?

Odgovor:

Esselamu alejkum!

Budući da kažete da možete kontrolisati mokraću, ne smatrate se sahibi uzurom. Ipak, mišljenja smo da trebate obnavljati abdest za svaki namaz, kako bi se eliminisala sumnja u gubitak abdesta. Odjeću čuvajte od nečistoće koliko ste u mogućnosti, a neznatan dio ako i dospije na nju, namaz će biti ispravan. Ne povodite se za prevelikim sumnjama.

7. AHAHAHA, VALJANJE, BLIC ISLAMSKA ŽENA :)

Koji su snovi najistinitiji?

Najistinitiji snovi su oni koji se sanjaju u ranu zoru i za vrijeme popodnevnog odmora i počinka (kajlula), a najpovoljnija vremena za njih su, vrijeme zametanja behara i vrijeme zrijenja i dozrijevanja plodova. Istiniti snovi se najrjeđe sanjaju zimi. Tada su snovi koji se sanjaju za vrijeme popodnevnog odmora jači i istinitiji od onih koji se usniju noću.

Osoba koja je iskrena u govoru, uglavnom sanja istinite snove. Onaj koji voli laž i često laže i snovi su mu, uglavnom, lažni. Međutim, ukoliko čovjek nekada i slaže, ali prezire laž kod sebe i drugoga – svi mu snovi mogu biti istiniti! Ako su snovi sažeti i koncizni, a ako u sebi ne sadrže obilan i nesadržajan govor – bit će efikasniji i vrlo brzo se mogu ostvariti.

Poslanik s.a.v.s. je jednom prilikom rekao: “Ako itko od vas vidi san koji voli, onda je taj san od Allaha dž.š., i treba zahvaliti Uzvišenom Allahu za njega i ispričati ga drugima; ali ako vidi nešto drugo, nešto što ne voli, onda je to od šejtana, i treba tražiti zaštitu od Allaha protiv tog zla, i ne treba spomenuti nikome, jer mu može naštetiti.”

8. Valdemar

Pretnje mirnim švedskim gradjanima u poštanskim sandučićima širom zemlje.
    Naravno, mnogo je verovatnije da je ta pisma mirnim švedskim građanima poslala mirna švedska ekstremna desnica, ne bi li ugrabili koji politički poen od mirnih švedskih građana na osnovu straha od islama.

http://hw.infowars.com/wp-content/uploads/2015/12/swedish-flag-burning.jpg

Naravno, sve drugo je moguće sem da su to mirni i miroljubivi islamisti koji su okupirali 55 oblasti i sada švedska policija to jednostavno tretira kao NO GO zone. A možda tom analogijom si ti samo Saadiq Long u srpskom izdanju?

9. Ekstremni islam je 100 puta jači od ekstremne desnice u Evropi.

10. Naravno, sve drugo je moguće sem da su to mirni i miroljubivi islamisti koji su okupirali 55 oblasti i sada švedska policija to jednostavno tretira kao NO GO zone. A možda tom analogijom si ti samo Saadiq Long u srpskom izdanju?

Koliko si ti realan? Muslimana ima oko 5 posto u Švedskoj, a ekstremnih, koji hoće da seku glave i tako to, nek bude i deset posto od tih pet (mada je cifra sigurno mnogo manja), što iznosi 0,5 posto stanovništva Švedske. I sad tih 0,5 posto hoće da zavede islamske zakone i pokore hrišćane, da im plaćaju poreze ili da skaču po njihovim leševima? Zaista, šta misliš, koliko je to realan scenario? Oni to ne mogu da urade, mogu samo da dižu buku okolo i plaše, kako kažeš, mirne građane, ali dok ih ne bude više, veći procenat, ne verujem da bi to činili. Zato pre mislim da to radi ekstremna desnica.
    Inače, kad gledaš kako ko pali zastave, pa to nije ništa. Zastava manje-više. Znaš li odakle potiče slika koju si stavio? Sa http://www.infowars.com. Zna li neko više nešto o toj slici? Kako je nastala, koji su tu muslimani? Da li su to svi okupljeni švedski muslimani, ili samo grupa radikalnih. Da li je to u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Moldaviji? Da li su ti ljudi uhapšeni zbog toga što su uradili? Toliko pitanja.

11. Izbeglice iz Sirije sa sobom donose i jezive priče o ratnim strahotama
    Na fotografijama su se nalazili jezivi kadrovi poput tela ubijene dece iznad kojih se vijori zastava Islamske države. Ovo otkriće norveške policije povećalo je strah od mogućnosti da ISIS koristi migrantsku krizu kako bi lakše infiltrirao teroriste na teritoriju Evrope, piše norveški "Netavisen".

12. Veća je šansa da će da urade nešto ovi koji su tu već državljani.A to se i pokazalo.

13. Isto kao u Bosni, ne trebaju ti izbeglice da bi imao ekstremiste.

14. Sto Hitler ne dobije naslednika da otvori logore za sve nehriscane u evropi

15. A šta sa ateistima? I oni su nehrišćani.

16. Ili bi i njih trebalo u logore? Ali to bi bila već inkvizicija.

17. Само да напоменем- Хитлер је улогоровао и Србе
    АЛИ ПОШТОВАО ИХ ЈЕ- ДАЈТЕ МИ 100 ВОЈНИКА И ОСВОЈИЋУ ПРОКСИМА КЕНТАУРИ ТАЈ ФАЗОН

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.