SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Dajte mi jednog mrtvog Švabu, i streljaću sto Srba za njega.

2. Dajte mi saveznika Pavelića, i napraviću logore za stotine hiljada Srba.

3. Dajte mi logore i svi migranti biće udomljeni.
    Rasni

4. Dajte mi jednog mrtvog svabu i za dva meseca streljaću sto Srba.

5. Valdemar
    Koliko si ti realan? Muslimana ima oko 5 posto u Švedskoj, a ekstremnih, koji hoće da seku glave i tako to, nek bude i deset posto od tih pet (mada je cifra sigurno mnogo manja), što iznosi 0,5 posto stanovništva Švedske. I sad tih 0,5 posto hoće da zavede islamske zakone i pokore hrišćane, da im plaćaju poreze ili da skaču po njihovim leševima? Zaista, šta misliš, koliko je to realan scenario? Oni to ne mogu da urade, mogu samo da dižu buku okolo i plaše, kako kažeš, mirne građane, ali dok ih ne bude više, veći procenat, ne verujem da bi to činili. Zato pre mislim da to radi ekstremna desnica.
    Inače, kad gledaš kako ko pali zastave, pa to nije ništa. Zastava manje-više. Znaš li odakle potiče slika koju si stavio? Sa http://www.infowars.com. Zna li neko više nešto o toj slici? Kako je nastala, koji su tu muslimani? Da li su to svi okupljeni švedski muslimani, ili samo grupa radikalnih. Da li je to u Norveškoj, Švedskoj, Danskoj, Moldaviji? Da li su ti ljudi uhapšeni zbog toga što su uradili? Toliko pitanja.

1. Vrlo realan. Prema Sapo preko 300 boraca ISIS dolazi iz Švedske. Od toga je ( a kako bi i drugačije) 98% iz muslimanskih porodica a preko 80% je iz tzv druge generacije naseljenika iz muslimanskih zemalja. Samo iz Geteburga je otišlo preko 150. Svi iz iste džamije (o gle slučajnosti).

2. Ako uporediš mirnog Šveda i nasilnog islamistu, uopšte nije nerealan scenario da će jedan plavušan sa jedinom željom da ima cirku i posao podleći pritisku i iseliti se iz tih delova/kvartova. Samo da bi linijom manjeg otpora našao sebi mir. Pe gle čuda nastade 56 okrug gde hara šerijatska policija a švedska nema pristupa. Mirna neka religija.

3. Odakle su ti koji pale? Zar je to bitno za islamiste? Zar je bitno žrtvama u Parizu što su ih ubili Belgijanci ili Sirijci ili...? Islamisti su svuda isti i rade isto!

Misim da si se previše zaneo. Ovo što rade u Švedskoj, Belgiji i Francuskoj je već vidjen scenario svuda u svetu. Ti kao neko ko se bavi istorijom to dobro znaš i nemoj da se foiramo. Gde god se žmuri na jedno oko radi političke korektnosti i ne primenjuje zakon oni koriste priliku da naprave sranje!! Islamisti ne priznaju suživot i toleranciju. To smatraju slabošću i još više siluju, ubijaju, kolju. Samo primenjivati doslovno zakon! U mardelju na doživotnu robiju, bez prava na pomilovanje, sve koji pokažu i trunku naklonosti terorizmu, silovanju ili pravljenju roblja od žena samo zato što su druge vere, namernom rušenju medjuljudskih odnosa i suživota zarad favorizovanja jedne religije (bilo koje). A smrtna kazna za dokazane ubice i njihove pomagače.
    Očistimo govna pa da preostali žive kako im volja a ne kako im neki ludak zapoveda.

6. U švedskoj sme da se zapali švedska zastava, ali ne sme ni jedna druga, tako da se ne tripujete oko toga što imajua muda da pale

7. Švedi sve jesu samo ne mirni. Oni su kulturni, to moramo razlikovati. On ne vozi 200 i ne jebe matere po putu jer je kulturan. A vjeruj mi da bi ti svaki Šveđanin prebio kičmu pajserom kada ga iznerviraš. Inače, ti Skandinavci su u suštini stari, kulturni fašisti.

8. треба разликовати швеђане који су народ и шведсканце који су људи који живе у шведској и могу да буду швеђани, али не морају. само то сам хтео да кажем.

9. ŠVECKA ŠVEĐANIMA

10. Ma uostalom, šta me briga za Švedsku? Ja da ih branim? Jesu oni branili mene? Ili Nemačka? Nek se jebu.

11. super im te religije idu.okreni drugi obraz,a ovi drugi vole ubit' sto nisi ko oni.

12. Kao primićemo 6000 mudžahedinna.
    Ako se raznese svaki 100 razneće se njih 60.

13. prosto mi je neprijatno kako ti mata dobro ide.

14. Nema kod nas toliko bitnih institucija da se raznose.
    A i nije neka šteta, realno, kad bi uletili neđe u kakvu Kancelariju za zaštitu životne sredine pa taman se riješimo gamadi mater im jebem parazitsku

15. Islam najdebilnija religija.
    I najgluplji ljudi veruju u islam realno.

16. Ne puca islamski bubreg isto u svim gradovima, ako me razumete. Negde pravi jači odjek.

17. Inače, ti Skandinavci su u suštini stari, kulturni fašisti.

Potpis.

18. Dionysio
    Ne puca islamski bubreg isto u svim gradovima, ako me razumete. Negde pravi jači odjek.

Šta god je time pesnik hteo da kaže

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.