SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Slovačka je prošlog meseca saopštila da će podneti žalbu protiv plana EU za raspodelu 160.000 izbeglica i migranata širom Unije putem sistema kvota.
    Bratislava bi, u skladu sa sistemom kvota, trebalo da prihvati manje od 2.300 izbeglica i migranata, prenosi AFP.

Slovačka 2300 mi 6000.
    Logika?

2. Mi smo više humani.

3. Trebamo mi uzeti te teroriste i naoružati ih i pustiti da šetaju Parizom.

4. Slovačka 2300 mi 6000
    Logika?

Tražiš logiku od Tome diplome?

5. Dobro je dok je 6000.
    Da ne bude 600 000.

6. oni koji prate slovacke medije i tamosnje prilike(koji sam novinar) su mi rekli da nece slovacka nikog primiti.

7. Jeste li čuli za nekog naučnika muslimana?

I da nisu ništa drugo uradili, smislili su destilaciju alkohola, bez njih ne bi postojala žestina, već samo pivo i vino. Tako da, malo poštovanja, molim.

8. хахаха пази какве будале, не пију алкохол а измислили дестилацију. глупе балије

9. Verovatno su izmislili i bingo i trke pasa?
    Aj ne lupaj gluposti

10. Valdemar
    I da nisu ništa drugo uradili, smislili su destilaciju alkohola, bez njih ne bi postojala žestina, već samo pivo i vino. Tako da, malo poštovanja, molim.

Nema veze sa istinom. Još jedna zabluda koju šire islamisti i balije. Jedino ako su stari Grci i Kinezi spadali u te muslimane. Ili ne.. Mohamed je krenuo u osvajanje sveta Islamom mačem tek kad mu bilo 40 godina... 610 posle Hrista. Dakle jedno bar 5000 godina od prvog alkoholnog pića i 500 godina od prve namerno napravljene "žestine" u Grčkoj ili Kini.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Distilled_beverage
    Koga zanima google nadje sve. Detaljnije rušenje zabluda o njima kao pronalazačima ili naučnicima može se naći na:
    http://goo.gl/AlBHax
    Ništa progresivno ne ide uz Kuran i tačka. Palmira nije srušena tek tako.

11. Pivcugu izmislili Mesopotamci, narod koga vise nema. Hvala im.

12. ucio/citao nesto da se dobijalo po njusci par litara piva svakodnevno.ne znam da li je mesopotamija ili mozda stari egipat. sve u svemu,dobijes koje pivo za dz dnevno.i to je zavisilo da li si kmet ili neko jaje.bila hijerarhija ko koliko dobija.

13. Muhamed je objavljivao Kuran iz više dijelova u razdoblju od nekih 20 godina. Nijesam ekspert po pitanju Kurana ali moguće je da su norme koje zabranjuju konzumiranje alkohola donijete u nekom od kasnijih dijelova.

I inače, Kuran je imao dosta progresivnih pravnih normi (Kuran je ujedno i vjerska i pravna knjiga), samo je sistem suna, ostavio dosta prostora za zloupotrebu koja povlači sa sobom i nazadovanje, jelte.

14. bila hijerarhija ko koliko dobija.

Kolko je ko moga podnijeti.

15. bio bi im neko bozanstvo da je tako ;)

16. Jeste li čuli za nekog naučnika muslimana?

Tek viđeh ovo sad...

A jesi ti čuo za nekog evropskog srednjevjekovnog "naučnika"? Pod navodnicima jer cijenim da je za tebe naučnik samo onaj koji kao rješava neke jednačine, ne npr. neko ko izučava pravo, istoriju, arhitekturu i sl.

Svakako da ih je bilo ali cijenim da ti nijedno ime nije poznato. Oni koji se trude da predstave islamske države kao vječito inferiorne u odnosu na evropske očito zaboravljaju da u islamskom svijetu nije postojao nepotizam (bar je bio daleko, daleko manje izražen od evropskog) i da nije svako selo imalo svoje posebno pravo... Srednjevjekovna evropa je praktično bila kao kad bi sjutra poslije nekog nuklearnog rata novonastali pećinski ljudi naselili ruševine Los Anđelesa ili Nju Jorka i i dalje nastavili da žive po svojim običajima.

17. ajeroplan
    Još jedna zabluda koju šire islamisti i balije.

Ništa progresivno ne ide uz Kuran i tačka.

ХОЋЕ ДА ПОКАЖЕ КАКО СУ МУСЛИМАНИ ЗАПРАВО УЖАС
    http://oi58.tinypic.com/9ib5t1.jpg
    ПОДЕЛИ ЛИНК СА АНТИ-МУСЛИМАНСКЕ ВИКИ СТРАНЕ КАО ДОКАЗ

18. Nema veze sa istinom. Još jedna zabluda koju šire islamisti i balije. Jedino ako su stari Grci i Kinezi spadali u te muslimane. Ili ne..

Ja nekako primećujem da se alkohol zove alkohol. Kad to razložiš na slogove, zvuči prilično arapski: al-kohol. Isto kao alhemija: al-hemija. Al je na arapskom nešto kao englesko the. Ako ljudi lažu, reči ne lažu.

Srednjevjekovna evropa je praktično bila kao kad bi sjutra poslije nekog nuklearnog rata novonastali pećinski ljudi naselili ruševine Los Anđelesa ili Nju Jorka i i dalje nastavili da žive po svojim običajima.

Nisi baš sasvim sasvim u pravu, ali dosta je to blizu istini. U Evropi zaboravljaju da su antičko nasleđe očuvali upravo Arapi, a da su upravo varvarske Švaburine rasturile evropsku civilizaciju i napravile taj srednji vek.

19. Čikago je dobio ime tako što su se sukobili Srbi i Turci u Americi i sad došao jedan aga da napadne naše i naši kažu čik ago napadni i mi sjebemo turke i od tad se to mesto zove Čikago.
    Imaš primeramovakvih koliko hoćeš.

20. Nemoj, Rasni, leba ti. Retko pišem nešto u šta nisam siguran, tako da ni ovo sa alkoholom nisam po tom tvom principu Čikago napisao. Proveri ako te ne mrzi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.