SRANJE SA IMIGRANTIMA

1. Jasno mi je to što kažete, ali gde to piše, to me interesuje?

2. не пише ниђе, рурална легенда

3. Kakva bre ruralna legenda? Piše u Kuranu da je muškarac vredniji od žene u odnosu 2/3 prema 1/3. U svakoj suri gde se pominje odnos prema ženi i npr deljenje imetka, ostavštine i sl piše baš tako. Da je muško vrednije od ženskog ali je treba ispoštovati AKO bla bla.. Žena je samo "zarobljenik" koji je mužu dat od Allaha. Isto kao što piše da može da je prebije ako mu trucira (al ne da pusti krv).

4. Pa nebitno je gde piše.
    Oni ženama ne daju da voze auto, da im se oči vide.... Žena je za njih niže biće.

5. Jbg nisam čitao kurac pa me boli uvo šta piše tamo.

6. ajeroplan
    Kakva bre ruralna legenda? Piše u Kuranu da je muškarac vredniji od žene u odnosu 2/3 prema 1/3. U svakoj suri gde se pominje odnos prema ženi i npr deljenje imetka, ostavštine i sl piše baš tako. Da je muško vrednije od ženskog ali je treba ispoštovati AKO bla bla.. Žena je samo "zarobljenik" koji je mužu dat od Allaha. Isto kao što piše da može da je prebije ako mu trucira (al ne da pusti krv).

Зајебавао сам се, не шишти

7. U islamu vodjama odgovara da je narod glup kao što i jeste. Jeste li čuli za nekog naučnika muslimana?

8. stratimir
    U islamu vodjama odgovara da je narod glup kao što i jeste

neodoljivo me islam podseca na srbiju.

9. Rasni, da li si ti čuo za nekog naučnika budistu, ili hinduistu? Koliko znaš jevrejskih naučnika? Da li znaš koji su zapadni naučnici bili protestanti, koji katolici? Koliko ih je ateista? Ne? Pa udri po generalizaciji, naravno.

10. A Mad Arab Abdul Alhazred sto je napisao necronomicon?
    Cutimo?

Ali realno, islam gusi svaki oblik kreativnog razmisljanja i zaista posle perioda maora u Spaniji njihov doprinos nauci je skoro nikakav.

Najbolji dokaz je Turska. Kada je Ataturk razjebao muslimanstinu, Turska se oporavila i stigla tu gde je danas, a sada ce kerdogan da ih opet zakuca.

Koliko sam ja nesto gledao, najmanji broj velikih naucnika su bili ateisti.

11. Kapiram da neko tamo izmisli lek za rak da bi bio kamenovan ili nešto slično.

12. Аутобус
    А Летонци? Занима ме какви су Летонци и њихов менталитет, па ако има какав стручњак на форуму за Летонце нека се јави, може и у ПВТ.

juče

Hahahahahaha iskrivih se

13. Oni ženama ne daju da voze auto, da im se oči vide.... Žena je za njih niže biće.

Pametni ljudi

14. Valdemar

Jasno mi je to što kažete, ali gde to piše, to me interesuje?

Gde piše da treba da se nosi hrana na groblje i da se ždere svaki put kad neko umre?
    Gde piše da rendom popove može tamo neki da proglasi za svece i da svetac uopšte može da postoji kao institucija?
    Gde piše da četeres dana pre Isusovog rođendana moraš da jedeš samo suv musli i pirinač?
    Gde piše da moraju da se grade crkve?
    Gde piše da sve crkveno mora da se turi u tozla i da pop može da ima cenovnik usluga?
    Gde piše da popovi i crkva moraju da postoje na prvom mestu?

I mnogo toga još. Ne mora da piše, izmislio neki hodža i hadžija i trpaju tu priču u glavu neobrazovianim retardima.

15. Srecna slava bata Sale.

16. Gde piše da treba da se nosi hrana na groblje i da se ždere svaki put kad neko umre?
    Gde piše da rendom popove može tamo neki da proglasi za svece i da svetac uopšte može da postoji kao institucija?
    Gde piše da četeres dana pre Isusovog rođendana moraš da jedeš samo suv musli i pirinač?
    Gde piše da moraju da se grade crkve?
    Gde piše da sve crkveno mora da se turi u tozla i da pop može da ima cenovnik usluga?
    Gde piše da popovi i crkva moraju da postoje na prvom mestu?

I mnogo toga još. Ne mora da piše, izmislio neki hodža i hadžija i trpaju tu priču u glavu neobrazovianim retardima.

Čuj, nemoj danas samo da mi mračiš, danas mi je slava, evo čekam prve goste.

17. I meni je slava, došli neki djedovi, seru o Jugoslaviji.

18. bata sale necu te vise svati bata a ni sale jer si nevernik sada si samo sasa da znas

19. torazulu
    A Mad Arab Abdul Alhazred sto je napisao necronomicon?
    Cutimo?

Hahahahahhahahahah kad nisam umro nikad neću

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.