Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Autobuse izvini, pomešao sam te sa ajeroplanom, jbg prevozna sredstva mi nisu jača strana...
хахаха мрш
Autobuse, te atomke će kad-tad da budu upotrebljene, tako da nije ni bitno. A nekad je bilo potrebno pobiti baš masu ljudi da bi zavladao državom, danas samo par hiljada. To je znak da smo se razmazili. Hrišćanstvo je to učinilo. Da smo ostali slovenski vitezovi, da smo odbili Germane, Grke i hrišćanstvo, morali bi da nas zatru da bi nas savladali. Ovako, slabotinja, jad, kukavno sve to...
Vidiš šta ti je slobodna reč. Da si rekao da bi to uradio islamskim teroristima bar deset njih sa duplacima bi se našlo ovde da te okarakterišu kao islamofoba ili srBofila. Ne daj Bože da si rekao nešto tako o S.Arabiji tamo..tri puta do sad bi zatvor i kamdžiju zaradio u tom divnom demokratskom uredjenju. To je razlika u svesnom biću, slobodi govora, slobodi mišljenja, sekularnom društvu i zaludjenom fanatiku u islamskoj ne sekularnoj državi. E npr to smo dobili oslobodjenjem od muslimanske vlasti. Nije ti po volji? Ti bi turske age? Jbg rodjen si kasno. Sad trpi slobodu.
Ovo može biti i najbolji opis S.Arabije koji sam pročitao
Najbolji su mi hrišćani koji pričaju koliko su zatucani muslimani koji zabranjuju i krše ljudska prava, i onda pozivaju da se ista ta prava zabranjuju muslimanima i da se oni smatraju nižom rasom, jer zaboga, oni su zatucani i krše ljudska prava. Nešto kao zmija koja jede svoj rep. Ako se neko seća igrice na telefonu, u trenutku kad glava zmije stigne do tela, puko si, izgubio, gotova igrica.
Islam jednostavno nije za Evropu.
Sloveni jednostavno nisu za hrišćanstvo.
http://slavyanskaya-kultura.ru/images/83247227_bogi.jpg
lijepe zene dobro drustvo
sve to mojoj dusi prija
al prisjedne jer me kuci
ceka zena krvopija
Ја кад помислим колико се у овом тренутку перверзног секса дешава у свету, док ја куцкам по тастатури, заврти ми се у глави.
E da Valde smor je to. Makar jebao pre 5 min smor je
Па да, Бохоре, бар сто милиона људи у овом тренутку труди се да дође до каквог-таквог оргазма, а ја пишем ово... Не могу више, одох.
+
Najbolji su mi hrišćani koji pričaju koliko su zatucani muslimani koji zabranjuju i krše ljudska prava, i onda pozivaju da se ista ta prava zabranjuju muslimanima i da se oni smatraju nižom rasom, jer zaboga, oni su zatucani i krše ljudska prava
Zabranjuju im prava na sečenje ruke ili ubijanje pedera vešanjem ili klanje što su opsovali Hrista uffff ne Muhameda ili Allaha ili ... ne kapiram ko je kome... mada nije ni bitno, ti se ionako trudiš da sve samo zamutiš i da opravdaš zaostalost primene takvog sistema. Baš kao engleski muslimani koji se bune protiv anti teror. zakona jer je "rasistički". Lolčina. Islam je rasa ili religija? Alo bre 21 je vek. Osvestite se.
osvesti se ti majmuncino jebe nam se i za imigrante i za islam i za tebe
u ovom trenutnku vise ljudi zanima kako ce zavrsiti derbi kolumbijske lige nego sve ovo sto ste ti i rasnin izasrali ovuda
Koji je rezultat?
nacional dobio penalticima
Do jaja
sjajna serija penaltika, dva promasaja pa cetiri gola pa promasaj pa gol pa promasaj koji je znacio nedostiznu prednost i kraj
Kao ne zanima te, a ne sikaziš sa teme.