Кладијона: погодите име следећег вукајлијаша који ће постати идол аутору Дуче/Панћера

1. Brate nisam ja ljuta glavica jer svako malo lajkujem čekaoničare koji mole za forum. I još milion razloga
    A ti samim tim što moraš da napomeneš da si unikat zapitaj se šta si Olanikovo.

2. Olanikovo sam mudo. Pogreshno me dozivljavas u potpunosti brate

3. znas sta je josh gore, sto sve to zakljucujes a sa mnom nisi progovorio od kad si na sajtu

4. pratio je tvoju karijeru

5. Ne mogu da progovorim jer ko šta radi ti otvaraš nebulozne teme i pišeš gluposti. Dođi na čet i budi normalan jebeno pa će ljudi da te upoznaju. Sadašnjim svojim ponašanjem teraš ljude da imaju mišljenje o tebi koje sad imaju. Zvučim ko jebeni pedagog

6. Деки, брате, не причаш о самоубиству уопштено, узимаш за пример лика ког је доста људи одавде знало, јебем му матер. Доста људи је блејало са њим.

И лоша ти је паралела са раком и овим случајем. О раку се прича уопштено, црни хумор никада не буде усмерен ка одређеној особи, као ни вицеви са Јеврејима. Јебеш га брате, овде узимаш за пример лика кога велики број људи одавде зна.

Можда смо га ти и ја само једном упознали и то је то, али оно, довољно си дуго овде да би требало да знаш да је Вукајлија прилично "друштвена мрежа" и да се маса људи одавде зготиви и блеји редовно. Оно, не кажем да не потенцираш то због Росонерија, кажем због људи који су га сасвим пристојно знали одавде. Мало је педерски и фуњарски.
    Ако нећеш да причаш фазоне о ракчини пред људима којима је неко рикнуо од рака, тако немој да потенцираш ни ово.

Отишли сте у тотално погрешну страну јебем вас баш.

7. Crni humor je zapravo do jaja stvar kad se sa njim barata normalno. Kad krene da se siluje i da se crni humor koristi da se istakneš iz mase postane nelol jbg

8. Eeee da je ko nekad pa da trazim sad odabranu. Kad se samo sjetim kako je nekad sve bilo super dodje mi da umrem sad kad nije nista super u poredjenju na nekad kad je sve bilo super a sad nije.

9. Crni humor je zapravo do jaja stvar kad se sa njim barata normalno. Kad krene da se siluje i da se crni humor koristi da se istakneš iz mase postane nelol jbg

Zameni ovo crni, sa svaki (ili bar 80%), jer u suštini ovo je sa svakom vrstom humora slučaj, i to ne samo humora nego generalno. Čim pređe u preterivanje smori.

10. лоша ти је паралела са раком и овим случајем. О раку се прича уопштено, црни хумор никада не буде ка одређеној особи, као и вицеви са Јеврејима. Јебеш га брате, овде узимаш за пример лика кога велики број људи одавде зна.

nije bio ka odredjenoj osobi, bio je 'techa ima rak' , znaci ko je techa ? slavski skecher sa nashe stranice. on se pronashao bez razloga.

Ne mogu da progovorim jer ko šta radi ti otvaraš nebulozne teme i pišeš gluposti. Dođi na čet i budi normalan jebeno pa će ljudi da te upoznaju. Sadašnjim svojim ponašanjem teraš ljude da imaju mišljenje o tebi koje sad imaju. Zvučim ko jebeni pedagog

brate, teme i sam vidis da ne opstaju bas iz toga sto su glupe, mozda 5 njih su bile ok i to mogu i sam da ti pronadjem ostale su iz dosade. ma brate ti ni ne dash sansu, na chetu sam normalan sto mogu da ti potvrde svi s kojima sa m chetovao, i moras da shvatis da ne foliram jer se i sam gnusham toga. i trebalo mi je grdilo vremena da skjontam da je foliranje loshe sto sam i provalio pre godinu dve kad se i provaljuju takve stvari. kad dodjes pred neshto sa loshim stavom prema tome, to ce ti vrv i biti loshe. znachi ovde ispada da sve radim zbog nekih imaginarnih poena i virtuealnog rejtinga. sto nije tachno u potpunosti; jer vidi, od pocetka me niko ne prati, pa da toliko bolujem od prihvacenosti i kuloce radio bih neshto sto se svima svidja, i ne bih ti odgovarao napadno

11. Јеботе Ђото, не ради се о томе да ли смара или не. Црни хумор је јако осетљива категорија, баш због тога што је лако прећи границу и испасти џукела према некоме. Јеботе, кад морам да ти цртам.

12. Mir mir mir niko nije kriv.
    Smirite se pobogu.

13. ynachi ovde se ni na koga nije ciljalo a govori se o techi koji je moja kreacija a upoynati su sa njim
    http://vukajlija.com/forum/teme/67804-techa-ima-rak

14. Јеботе Ђото, не ради се о томе да ли смара или не. Црни хумор је јако осетљива категорија, баш због тога што је лако прећи границу и испасти џукела према некоме. Јеботе, кад морам да ти цртам.

A jel umeš ti da čitaš, govorio sam o humoru generalno.

Za crni humor si potpuno u pravu, ali se ovo što sam ja napisao nije odnosilo na ISKLJUČIVO crni humor.

15. Techa je STRICOV rodjak!

16. ide na kurac mnogo ovo remeovo "objašnjavanje" ljudima. Nikad nisi u pravu ako reme ne voli te :(

17. reme je samo malo prepotentan

18. Slažem se Reme, jeste neumesno ali to je moje mišljenje jbg.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.