Кладијона: погодите име следећег вукајлијаша који ће постати идол аутору Дуче/Панћера

1. pominješ samoubistvo tako olako, sad je on šetao ulicom i došlo mu tako
    ne bi pomislio nikad na to šta se dešavalo u njegovom mozgu?

2. šta se desilo sa rosonerijem? kad?

3. ја као небитан члан форума сматрам да је панћера најнападнији смарач можда и у историји сајта, тотал форс хумор и лоши фазони. подржавам свако трпање њега.

4. Po meni je gotivnije raspravljati o tome kolika pičketina treba da budeš da se ubiješ nego o bolesti nekoj tipa rak. Tumorčina te uhvati danas sutra bez tvog uticaja, ti se iscimaš da se lečiš, boriš se, pratiš neke iskonske nagone za preživljavanjem i onda neko se nađe prepametan da se LOŠE sprda u vezi toga.
    Debilno i anti-logično. Takođe ako si već rešio da se ubiješ jbg meni kao nemom posmatraču je gotivnije ako se neko razmazao pod Brankovim nego da se u osami okači na salašu kao Duća što će. Jer njegova anti-logičnost ima samo jedan put koji neminovno vodi ka tome.

5. расни последњи твој постер је о вучићу... а ти си извукао мој први... кидаш

6. На листи бесмислених ствари одмах после безалкохолног пива а на листи пичкастих ствари убедљиво прва са 9 празних места испод себе па онда опет самоубиство па тек онда остатак.

Имаш проблем? Дугови код зеленаша, коцкарски дугови, остао си без места пребивалишта, одрекла те се фамилија јер си педер, јуре те да те убију, оставио си породицу без динара или због неузвраћене љубави? Па реши проблем, проспи себи мозак по дормео душеку или скочи са моста ал на бетон. Јуче. Проблеми се тако не решавају. Чак иако си решио проблем за који мој си га решавао ако те нема? Где је онај осећај када си се прибрао, скрпио или зарадио кинту да вратиш па одеш у кафану да наздравиш себи јер си војвода? Где је осећај када јуриш за сукњом 2 школске године а на крају јој га увалиш на 10 година матуре па јој кажеш да је добила стрије, дупе јој добило облик контур јастука и да си замишљао да уме да га пуши? Где је осећај милине решеног проблема? Што већи проблем то је осећај бољи када нестане.

Ако те је оставила или чак није ни била твоја а пресудио си себи само си потврдио њено мишљење да ниси материјал за њу. Пизда си, која девојка готиви пизде? Има и таквих, кажеш? Па и ако има нећеш јебати јер си мртав коњино! Ви што се убијате због љубави сте најгора сорта, вас бих оживео да могу само да вам кажем да сте идиоти па бих вас убио. Без да трепнем.

Има и "несебичних самоубица". Рокну се јер су увалили породицу у говна. Браво. Сада нису само у говнима било које врсте него су остали и без члана породице. Поред таквих "вољених" ови други им и не требају. Могао си им и поломити свима по руку и ногу, исећи струју да не морају да је плаћају и пријавити комуналцима да бацају смеће на дивљу депонију. Када им се већ усераваш у живот уради то до краја.

Какав год да је проблем може да се реши. Скупи то мало муда што имаш, ради 2 посла а увече као ноћни чувар па тамо спавај, иди поби се ко мушкарац са зеленашем, зови полицију, иди код курве истреси се, олеши се у кафани, уђи у скупштину или банку са бомбом, уби онога ко ти ствара проблем па издржи у затвору а не себе.

Ви сте срамота за људски род која није ни требала да се роди. Грешка у људском коду, ионако исквареном до максимума. Нисам од оних што пропагирају "лепоту живљења и сваки дан је нови дан" али поштуј живот и ради на њему да буде бољи, не одбацуј га. Осим ако ниси смртно болестан и падаш у постељу на туђу грбачу, онда се рокни и спаси некога муке, онда си лорд ако се убијеш.

Кажу разни психолози: самоубице су болесни људи, као такви су рођени и само је питање када ће то испливати на површину. Господо психолози, дипломе набијте себи у дупе-самоубице су пизде које су тако навикле да иду кроз живот и тако су га и окончали.

pseto88

Toliko o tome.

Duća feget nerazumni koji se uprkos sposobnosti internet kameleona nađe uvređen kad mu se neko pokenja po "temi".

7. Degenko, nisam se nadrkao boli me kurac za teme nadrkao sam se na njegov odgovor jebanja cele familije usled njegove ogranicene sposobnosti rezonovanja

8. A ti loknasti rusinski vojvodo, ocigledno nikad nisi cuo za probleme u psihi, nezadovoljstvo koje potice iz drugih stvari, a ne gore navedenih. Kao i pseto

9. Pokaži čiki gde te dirao.
    Da smo blejali negde i da si kenjao o raku nešto u tom fazonu, neko bi te našutirao u stomak, to je problem. Kada ti neko na netu opsuje familiju ti pogladiš virtualni kurčić jer realno više voliš da nekoga nazoveš degenkom na netu nego familiju celu. Da nije tako ne bi me nazivao degenkom nego bi ćaletu odneo pivo u plastenik i pitao treba li pomoć. Čevek ne sme da se zavarava.

10. http://vukajlija.com/forum/teme/67808-kladijona-pogodite-ime-sledeceg-vukajlijasa-koji-ce-postati-idol-autoru-duce-pancera?strana=3#post_3282094

+463536 na remetov post

deky,t,koji kuras,jeste ucinio prelosu stvar svojoj prodici ali brate neki ljudi su jednostavno rodjeni tako sa tim problemima,blejao sam s njim dosta puta i nije pokazivao znake depresije,ja ne znam razlog ali znam sigurno da nije zbog picke ili tako nekih gluposti sigurno je imao neki ljut razlog da to uradi,

11. PENIS VAGINA IZMET DOJKA

ORIGINAL

KURAC PIČKA GOVNO SISA

LANIGIRO

12. nije bilo kenjanja, ne kapiram cemu veto i morbidnost kao etiketa na prichi o raku? o raku se prica samo ozbiljno? ae pali

13. postoji nesto sto se zove suicidni mozak i protiv toga ni jedan psihijatar ni lek ne mogu da pomognu ljudima i to je od samog rodjenja tako,niko se ne ubija zbog prosute koka kole ili picke koja ga je ostavila

14. Bač slučajno sam krsta mi dok sam gledao slike one Božane.
    Panćera nema veze sa temom jer ja nemam druga koji se pati sa karcinomom jednostavno si pajser i pre i posle teme bio. Pajser koji pokušava biti Olanik.
    Deky kupa se objasnio u par postova eno ti Ombreta i Olanika ko jedan kurac da ih je pravio a prerazličiti zapravo, nemoj kopirati nikoga jer sam taj pokušaj je nelol.
    Nema šta ko da me brani jer nisam ulazio u pisanje sa tobom, napisao post i otišao a ti si ređao des postova za redom
    Ne znam šta je to toliki problem da se shvati

15. ПАНЋЕРА
    A ti loknasti rusinski vojvodo, ocigledno nikad nisi cuo za probleme u psihi, nezadovoljstvo koje potice iz drugih stvari, a ne gore navedenih. Kao i pseto

Pričaj nam o problemima psihe, koji su tvoji?
    Kod mene je slučaj da civilizacija u kojoj živim nije sposobna da podnese magnitudu moje kompleksnosti. U rl poštujem neke globalne moralne vrednosti, pravila i norme ponašanja na netu sam ono što jesam bez ustezanja. Kad vidiš da sad govno to je zato što jesam. Kad vidiš da sam glup to je zato što jesam. U rl ništa od toga ne bi video jer ti ne bih dozvolio. Net mi je ventil. Ako je i tebi ventil to što ćeš da budeš loša kopija olanika brt realno imaš problem to pokušavam da ti kažem. Mani sad Bača koji se huliganiše u čoporu i njegovu skeč temu. Budi realan pozovi se na tu logiku koju apostrofiraš ali uradi to iskreno i istinski.

16. yasto bih sajt dozivljavao tako strogo i uvazhavao mishljenje anonimusa, realano stanje je da sam ovde iz dosadne vruchincine i kuliram iz klimu, prosipam taj neki glupi humor koji je smeshan jer je glup , a ne jer je nechija kopija. smejem se sam sebi, to je jer drkam na sliku svoje kurchine. samo mi ide na kurac taj dozhivljaj mene kao nechije kopije, jer savrseno znam da sam unikat, barem po rezonovanju, humor ne opstaje pojedinachan vec se prave citave grupe istih pricha, sa olom sam zavrshio sasvim sluchajno i nije bmi bila namera kao shto ovde prosopa mozak gospoda boga, prepotentni lik koji sebe smatra ljutom glavicom, i sa njim imam problem ni iz chega, iz njegovih frustracija. sa 16 godina ne znash sta si, tako da na taj nachin u proslos ne treba gledati al

17. i sa njim imam problem ni iz chega, iz njegovih frustracija. sa 16 godina ne znash sta si, tako da na taj nachin u proslos ne treba gledati al

ahahahahahh umro za tastaturom jebeno

18. ahhahahahahah koj krac

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.