Košarka EP 2015 Fantasy

1. Мени подбацили Родригез, Калина и Радуља. Остали развалили ако не рачунамо измјене.

2. Meni podbacili Radulja, Kalina i Kalnietis... I više sam očekivao od Kuliga i Lodžeskog... Ali dobro, imam 4 igrača preko 20 od onoga što sam ja sračunao...

3. Meni ojebao Kostoski kao izmjena, jel se sad on ne računa nego ce mu samo cijena porasti?

4. Šta si više očekivao od Kuliga, za cenu od 55 indeks 12.1 je ekstra

5. Млато, имаш ли ове индексе од 18х?

6. Bezveze čovjek koštao 15 ubacio 16 poema ako se ne varam i sad ce. Samo porasti na 16 i po?

7. Mlatoni, znas li sta je sa Bogdanovicem hr? Igra li sutra?

8. Мислим да ћу у збиру бити ту око 140, можда који бод више.

9. убише нас ваљевци ово прво коло

10. Ja jedini podbacio od valjevaca, stid me.

11. Izvukoše me Veseli, Lovernj, Bjelica i Batum.

12. Aj vidite koje mesto je Kk Gojko i koliko poena ima?

13. 18 KK Gojko Shomy23 133.00

14. Ko zna da l ću ponoviti ovakvo kolo opet, al nisam zadovoljan. Pre svega zbog Šarića i Kalinića, njih dvojica ukupno indeks 12. A Šarić mi jedan od najskupljih. Al jbg, Kalina burazer, ima fore još danas da se probudi.

Inače De Colo, indeks 29.70, bolji i od Bjelike. I Dikson njemu sam samo računao indeks, uk. poena 17, ja ono ok, super, šut iz igre 4/20 pa jebemti!

15. Ја замијенио Радуљу, убацио Борусиса. Калини сам исто дао форе да се поправи. Италијани су ме зајебали, али данас играју са Исландом, па ето прилике да се и они поправе. Какав је овај Вилсон из Финске, имао лик 27 ип. против Француза?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.