Дневњак

1. nisam ja na tarzaniji sto godina bombi, a kancelariju nismo imali

2. bombas imam samo 3 definicije, je l dovoljno to da te oteram u kurac?

3. ok hvala, to me uvek zanimalo u vezi tih internet medija, pošto se potpisuju kao redakcija ponekad

4. http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=17#post_3709527

hahaha pa uporedite ovo sa nocnom morom ih samo jos viose unistava,ne mogu oni ovako decackasti ni da pridju svi zajedno jednom liku iz nocne more,cak ni kamermanu jebenom

Nisam u toku, ne pratim dnevnjak osim kad sam od strane pojedinaca u familiji prisiljen da ga gledam (ovo nisam izmislio).

0.o

5. Pa ako ne bi bilo bolja emisija da smo sa kladionice seli i pricali normalno ubi me. Tipa dovedemo zorana kalezica umesto djanija hahaha pa armingu zavijemo prste i kolektivno jebemo majku toniju parkeru

Mada bi radmila morali da sminkamo rumen je mnogo xd

6. što da ga šminkaš ako je rumen?

7. UĐE MRTVI TRAORE NA MRTVOM POLUMVREMENU DADE MRTVI GO MRTVU MU MAJKU JEBEM

8. Jebemumajku, stvarno ne bi bio loš taj koncept emisije da puste prenos EL/NBA i svako po deset tiketa u rukama i da se komentariše, pičkara međusobno, pičkaraju igrači, pa sigurno bi bilo interesantnije od ovoga, još bi bilo košarke da pokrije eventualne minute tišine, odlično, zovite mitrovića da regulišemo to, taman umesto ovih iz dnevnjaka.

9. I onda da jebemo kolektivno majku onome kad viče DAČKA i FOKMAN ma da to je to može lagano

10. Bas sam sinoc pricao sa ortakom pratimo nba i kenjamo psujemo skecujemo i stanemo jbt koji bio haos bio da radimo prenos utakmice na teveu tako psujes igrace crnuge navijas za tiket ubacujes i random stvari pustis malo jovane tipsin itd. Gledalo bi se realno

11. ne mislim da bi ti bio prisutan u bilo kojoj kombinaciji

12. Mada da se ne lazemo vrlo je moguce da se nadjemo uzivo samo negde vecina bi cutala haha drugo je kada si iza ekrana i nika jbg

13. najjace sto ih uporedjuju sa kursadzijama jebenim, pa kursadzije su za tu ciljanu publiku vrhunac humora, za ovo sto su ovi radili ne postoji ciljna grupa
    najjace isto mi je sad sto se napusavaju medjusobno sigurno, pregledaju snimke i kao brate, pa sto si ovo rekao ovde, to je totalno nesmesno bilo haha

14. zatvorili su vol na stranici kočenja, ne možeš više da ostavljaš postove...koji meltdown jbt

15. Kad su mu rekli da su reklame, a kamere nastavile da snimaju, pitali su ga kako se oseća kod njih u emisiji. Đani je odgovorio: "Ko posran ku*ac!" .

sad mi ih je vec i zao malo

16. ja ih znam predobro da bi mi bilo i malo žao

17. Pa gluperde su sa tim blokiranjem komentara i to. Bolje da puste ljude da ih napusavaju i na sledecoj emisiji izadju i budu jos dosadniji tipa da dovedu nekog deretica(samo ne smesnog nego nekog ko toliko prica ali nezanimljivo) i da svi cute i dosadjuju se neko kuca poruke celu emisiju neko spava neko se ispisa u saksiju eto onako i onda ga uhvate iznesu ga iz studija tog smaraca i puste klip dve ajkule. To bi ja na prcu loptu ovako uradio da okrenu dosadu u svoju korist

18. jedino što ti ostaje kad ovako zasereš je da ispadneš čovek i popiješ svu lavinu govana koja pada na tebe. Ali da su sposobni da budu toliko kul, ne bi imali onu emisiju jbg.

19. A ovo da pratimo tikete nba u lajvu bi bilo vrh sa nekom grafikom ko poker kad se prenosi pa stoje tiketi u uglu pa kad deandre da kos ono meni zacrveni deandre u cosku pa popizdim gadjam cou tiketom zguzvanim jebo ga tip da ga jebo

20. Njihova misija je uspela nasmejao sam se jednom - kad je zvao peder iz Kragujevca i ovaj kaže "gospodine teško dišete" hahaha

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.