Дневњак

1. најгрђе је оно кад се двојица жгољавих побију хахахаха оно као дај брате мук у емисији дај да урадимо било шта да се дешава, слошило ми се умало да се угушим језиком

2. Jesu zasrali to se svi slažemo.

Al ovo što Gvizden radi je u rangu kad si sa ribim u vezi pa joj ostavljas komentare forever tugeder in kav, moje najmilije mea mwa mwa, i onda kad te ostavi kenjaš kako je kurva koja ispušta gasove dok je jebeš odpozadi i oh, kako si uopšte mogao biti sa njom.

Trulo je malo jbg.

3. necemo sad da ih useravamo jos vise i poredimo sa nocnom morom jer je kamerman iz niocne more bolji od njih,a pogotovo glavna ekipa

4. ajde ne seri tilmo debilu šta sad, treba da ćutim na najgoru emisiju istorije tevea da ne bi prekršio tvoje viteške kodekse

5. Gvozdene, oni su ti učinili uslugu kad su prekinuli saradnju sa tobom, odnosno ti si ih usrao kad si prekinuo saradnju sa njima

6. Ја не знам шта су људи очекивали, мени је и Дневњак био срање. Јес сам гледо само пар епизода, али у тих пар епизода ако сам се двапут насмејо...

7. to i ja kazem,sreta,nista vise transfer nego sto su inace

8. inače ništa od ovih govana nikad nisam gledao uključujući državni posao, dnevnjak i slično, u životu

9. jesi gledao nocnu moru?

10. noćnu moru malnarevu jesam ako to pitaš, to je drugi univerzum

11. ovo bih u čitanke ubacio isusa mi https://www.youtube.com/watch?v=JeBIGLDwtpM

al prodaju fore bog te ubio, i vjevericu su prodali

ova spontanost je nesto najbolje ikada snimljeno

12. inače porediti bilo koju hrvatsku emisiju na tv sa bilo kojom srpskom je idiotizam, tu nas hrvati šiju svetlosnim godinama

13. zato što su hrvati sto puta više kul od srba, iako mi furamo baš suprotnu priču, hrvati su mnogo opušteniji i otresitiji i 1000 puta manji paprikari pre svega od Srba. Srbi su istočnjački seljaci onako ruski jadni sa maramama oko glava baba, mnogo više nego Hrvati.

14. Denis Rodman > Đani jbg

15. sećam se, sto puta u životu odem na neku rendom hrvatsku vest, ono neki top banter u komentarima

ovde limari pričaju o tome kako političari kradu narod

16. Noćna mora s malnarom i raosom je ANTOLOGIJA
    sasam se uživio jer sam preveliki poštovalac malnara kao idejnog stvaraoca noćne more kao i same emisije i svih ljudi koji su prošli kroz istu, ali nije ovde riječ o istoj pa eto, da ne digresiram pretjerano
    AHAHAHA https://www.youtube.com/watch?v=EFAsdBo2pTA

17. čitam sve komentare ovde, iz nekog razloga mi je uvek bilo bitno mišljenje odavde i imam dve primedbe:

1. neko napisao tarzanija fura TARZANSKI STIL, karirani stolnjaci i bijemo žene blabla. Jeste. Prvih mesec dana. Lično sam pisao i sf priče na sajtu.
    2. samo za trenutak se stavite u kožu ovih mlađih što glume i gledajte svet iz te perspektive. da imate 23 godine i ponudu za televziju.

18. zapata sama činjenica da je neko otišao na pink ga diskredituje puta beskonačno što se mene tiče kod tee i sarape, vučićevič, vučić, babić, ceca, zvezda, to ste vi vi radite to

19. pljunuću bilo kog od ovih gadljivaca ako ga sretnem na ulici

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.