Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ma nece ga picke ni okaciti. Sad razmisljaju kako da se izvade iz govana.
Evo gledam upravo, pa debili hteli da ispadnu "urbani" a da prozivaju Đanija. Pa mamau vam jebem selsku, ako ste prsli dripci jedni.
Kao fora im kad Đani napravi šalu, da se onaj bradobja iz šanka cereka napadno. Mrš!
haha joj boze evo sad napisali na stranici kao da je mrdja kurava :D
Iz nama neshvatljivih razloga, ova televizijska kuća će od 13. februara, svakog ponedeljka od ponoći biti mesto gde će se UŽIVO održavati bizarni ali definitivno najbolji talk-show na ovim prostorima pod teatralnim nazivom KOČENJE. Tokom dva sata programa, četvorica voditelja (hint: to su glumci iz Dnevnjaka) imaju odrešene ruke da rade šta god požele (dobro, ne baš šta god da požele ali skoro sve) a celu zbrku će upotpuniti uvek zanimljiv gost. Da ne dužimo priču pošto je bukvalno nemoguće prepričati koncept emisije, zakucajte se u ponedeljak u ponoć ispred tv Pinka. Prvi gost - ĐANI
Druga, ništa manje bitna vest je da Dnevnjak u tradicionalnom formatu prelazi pod okrilje IDJ VIDEOS i vraća se PROPALIJI NEGO IKAD od sredine marta.
I JOŠ JEDNOM: AHAHAHAHAHHA
Inače opet obrisano saopštenje sa tarzanije, drugi put.
gde su napisali to za mrdju i zbog cega?
Izijeme šta mi više možeš reći o onome što si napomenuo juče na Zvonku da je Deky aod jebo Mrđu?
to sam i ja cuo, i to sad posle udaje kad je vec bila trudna
je li mrđa ona crna riba?
jesi ti nju jeba pa pitaš?
Мој Запата на шта спаде:)
E sad nek normalni dio Tarzanije krene opet pisati normalne teme, i dizite se na noge, kraj price:)
ogradite se tekstovima od nece ona nidje, ne saopstenjima nekim:)
Uh, pogledah skoro celu. Jebem ti zivot sta je ono.
gde si gledao?
Pokusali su, ispade da je preovladala natasa mrdja osovina
Imam onaj kurac da vracam unazad ol.
Al brate sad citam na njihovoj stranici sta su pisali, kolko su oni bili preubeđeni da su bogovi humora.
Ponedeljak, 13. februar, 23:30h.
Prvi gost: Radiša Trajković Đani.
Aj dajte programeri neki ishakujte kako thilmo da snimi emisiju.
Jel moguce da niko od 7 miliona Srba u Srbiji i jos jedno 3 miliona u dijaspori nije snimio emisiju.
Pa to sto su toliko ubedjeni bili da ce da izuju i daje toliko na jacini ovog transfera. Xd
I ono kad Jebac kaze da transferisu jako kad pokusavaju da kopiraju buksovce, a Cico pita onako nadrkano KOJE? Pa sve majmune...
Ma nemoguce da niko nije izbacio na yt jebote. Baš zbog toga što su se sjebali onako snažno.