Дневњак

1. Haha videces kad ga crnogorac pita nesto a Djani se prodere IDEMO ZRENJANIN i iskulira maksimalno haha

2. kad jure petla ne mogu da nađem

3. đani u opasnim dugovima, opet je pevao u mirijevu pre dva dana

4. Jebite vi mene ako djani ovako pijan ne provaljuje koliko je jadna emisija i sve, i pokusava da izvuce maksimum cak i neke njihove fore turira da bi ih pokrenuo malo

A oni pitaju koji ugao imaju brenine noge kad se udarila u glavu -.-

5. Samo je ovoliko odvaljen mogao izdrzi i da im ne polomi zube ne sto su ga doveli u emisiju da prave magarca od njega tipa pisi sastav i to nego sto su toliko dosadni i operisani od humora. Svaka cas gosn Trajkovicu stoicki ste podneli sve ovo ali 2h zivota van nikada nece biti nadoknadjeno

6. Gvozdene na 38 minuta na snimku od agilnog

7. ok, video sam petla, intoniranje rumunske himne, jedenje supe i to mi je dosta.

8. Извалио је сигурно да иде лоше и да су се ови сморили, јер је у једном тренутку почео буквално да их бодри, реко је "биће ово супер, само мало да крене, ово су страва момци, начитани, духовити, видећете кад се разради..."

9. Jedino Mile Kitić fejlovao više od ovih likova kad je mislio da može da napuni arenu.

10. što je sto puta više nego što su zaslužili jer dok su bili u gasu koncept je bio pravljenje majmuna od njega

11. Стеван
    Извалио је сигурно да иде лоше и да су се ови сморили, јер је у једном тренутку почео буквално да их бодри, реко је "биће ово супер, само мало да крене, ово су страва момци, начитани, духовити, видећете кад се разради..."

Sjajno si ovo zapazio

12. odvratno, one najjače fragmente kad sam pogledao sinoć je bilo jedno, ali ovo je drugačije, još više ceniš lošoću ove emisije kad pogledaš i ove kao normalne delove

13. Na svu muku ovi zovu i polivaju govnima bez milosti, ovaj bradonja naziva gledaoca glupanom iz nemoci i ocajanja, evo ne znam

Da li je moguce da se vrate posle ovog, ne da rade kocenje nego uopste,dnevnjak, basket sa ortacima, zena deca..

14. Debeli celu emisiju neprimetan, samo se ceri kao debil, kad tjitjo slomi sto, dodje, baci se i vrati se nazad za sank haha

15. Upadoa je djaniju 2-3 puta djani ga tera u kurac haha

16. Ja poznajem jednog od ovih likova, da ne otkrivam sad koga, danas se čuli malo prodiskutovali oko nekih stvari, kaže da plaćaju za ove skečeve ko im napiše nešto i ko hoće može da pošalje na mejl

17. Život me je naučio da kada se isereš i pustiš vodu ta govna celim jednim sistemom prolaze i izlaze na katodnu cev u vidu Pinka. Ne bi me čudilo da se vrate gori nego ikad.

18. šta se ovde dakle desilo:

1. Likovi od čitave dobre priče na tarzaniji (Gručo, Burzum, Frenki, Gvozden, Zapata) izvlače ono najgore od sajta što prolazi kod naroda
    2. Narodu se sve više dopadaju fazoni sa jagnjetinom i likom koji tuče ženu a on sav pošten i nosi bijelu potkošulju i pije i srbenda je žestoka a ona dobra jer ima sisu znaš kolku
    3. U međuvremenu na internet sceni postaje popularan Đani, lik kojeg svi nešto kao zajebavaju ne bi li prikrili svoj džiberski kont, da bi se samim tim pokazali malo iznad situacije, u kojoj se u dubini duše ipak pronalaze
    4. Likovi odlučuju da tekstove prenesu u video format
    5. Đani šrmče okolo i pravi pare pjesmom i postaje sve sjajnija zvijezda domaćeg interneta
    6. Dnevnjak postaje popularan među ljudima koji se nalaze u tački broj 3.
    7. Dnevnjak dobija prostor u lajvu na Pinku, zovu Đanija ne bi li ga sprdali malo jer oni su iznad te situacija brate ali ipak kao igraju za raju
    8. Ispadaju debili
    9.

Извалио је сигурно да иде лоше и да су се ови сморили, јер је у једном тренутку почео буквално да их бодри, реко је "биће ово супер, само мало да крене, ово су страва момци, начитани, духовити, видећете кад се разради..."

19. samo da primjetim, koliko mi na kurac ide kad me neko pita "je li i tebi ipče bogotac" nikad ne znam je li me pitaju sarkastično il su ozbiljni ti ljudi, a nije, bogotac je jedan jedini kvaka pa onda ipče da se razumijemo

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.