Los tenor bolje zapaza i analizira od stevana ako smem da primetim
Toma Zdravković je govnar
potcenjeno iritantan je debeli šanker. neverovatno je usiljen
Ipće poginuo mlad pa mu to daje na značaju Eh kakvu bi karijeru napravio
Smeš, ali nemoj da ti se ponovi ok?
Haha Skauz
Ipče zvani da je ostao živ bio bi level Zoran Kalezić
:D
To. Mada Kaleza je pobedio vraga, nema konkurenciju
A onaj mali celavi se samo cereka ko pacov dok naduvanom liku nije svejdno kapira gde sve ovo vodi al sta ce
Ok
naduvani lik će morati da priloži mnoge žrtve bogovima da prestane da sanja onu scenu kad kao kreće na ćelavog pa rade tš tš jedan drugom
Hahaha
Gvozdje da li bi prihvatio da radis sa njima nakon ovog debakla
Ko je onaj brkati degen sto je sedeo za sankom? On nije bio u dnevnjaku koliko znam
Nije ni pre zašto bi posle aj idi budi glup negde drugde pls
Dio taj je neki skecher sto vodi onu emisiju kad ima kao automehanicarsku radnju
ne bih bombaš. ne bih prihvatio više neke grupne projekte ni sa drugim ljudima, život me je naučio da u životu ili ideš sam ili radiš za nekoga, to su pošteni modovi, ovi kolektivni fazoni, marš u kurac
Bombaš, kada bi znao koliko si u pravu sam bi sebi popušio kurac ali pošto si glup evo izvoli popuši moj da izvinu ova deca kurac.
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
Toma Zdravković je govnar
potcenjeno iritantan je debeli šanker. neverovatno je usiljen
Ipće poginuo mlad pa mu to daje na značaju
Eh kakvu bi karijeru napravio
Smeš, ali nemoj da ti se ponovi ok?
Haha Skauz
Ipče zvani da je ostao živ bio bi level Zoran Kalezić
:D
To.
Mada Kaleza je pobedio vraga, nema konkurenciju
A onaj mali celavi se samo cereka ko pacov dok naduvanom liku nije svejdno kapira gde sve ovo vodi al sta ce
Ok
naduvani lik će morati da priloži mnoge žrtve bogovima da prestane da sanja onu scenu kad kao kreće na ćelavog pa rade tš tš jedan drugom
Hahaha
Gvozdje da li bi prihvatio da radis sa njima nakon ovog debakla
Ko je onaj brkati degen sto je sedeo za sankom? On nije bio u dnevnjaku koliko znam
Nije ni pre zašto bi posle aj idi budi glup negde drugde pls
http://static.panoramio.com/photos/large/64927576.jpg
Dio taj je neki skecher sto vodi onu emisiju kad ima kao automehanicarsku radnju
ne bih bombaš. ne bih prihvatio više neke grupne projekte ni sa drugim ljudima, život me je naučio da u životu ili ideš sam ili radiš za nekoga, to su pošteni modovi, ovi kolektivni fazoni, marš u kurac
Bombaš, kada bi znao koliko si u pravu sam bi sebi popušio kurac ali pošto si glup evo izvoli popuši moj da izvinu ova deca kurac.