Sh'aaa see deshava s vukom, zna li ko !?!

1. Kajzene RE A GUJ !!

2. pušila mi kura*c

EDIT: kurac

3. gasi se hahahahaah
    kurva umire kurva se gasi

4. već danima ne mogu napraviti poster :(((((

5. kako bi ti popusila neku kurcinu sad bas

6. komad1974
    već danima ne mogu napraviti poster :(((((

Malena, pa ne možeš požurivati inspiraciju, polako, nadoći će XD

Ovaj post izaziva pad reverz-proksija ngynx i grešku 500

7. И ја сам исти курац хтео да питам - шта се који курац дешава?! Маму му јебем, да ја у катастру радим овако слепачки као ви на Вуки, па курац би добили извод из катастра непокретности! И после се питате што је држава отишла у курац а нисте способни један спрдљиви сајт да одржити у животу без кардиналних промашаја?! Курааааааааааац!

Реч дана: курац. Споловило. Њежник. Милоклизни туљан.

8. jebo te katastar više

9. kako bi granjka popusio neku dobru kurcinu bas sad

10. Паника, само ако је црначка курчина, али мора да буде катастарска, нисам ја Гвозден да пушим нестручне курце. Не, фала. И печат мора да има! И то сточни.

11. e i te tvoje varijacije nadimaka, smorio si debilčino.

12. Дебичина је особа која те није издркала у ВЦ шољу, него те је још и тако ужасно васпитала. Одјеби у три скока, ако не умеш да прихватиш шалу на свој рачун, терај се у говно, Grozdenu.

13. On ladno jos tripuje da je ovo menjanje nadimaka vrlo smesno i uvredljivo kao kad ti promeni nadimak to je ipon brate nevera

14. Granjka, koju K.O. radišš? Ozbiljno pitam, gori mi pod nogama, čekam da mi reše predmet još od aprila. Poslednjih mesec i po se kiseli kod pravnice.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.