Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ti sto gube, da. Gledam na tv-u ubise ove al nece lopta u gol da jebe rak.raka
Ne znam brt, ne bih ipak, čekaću beroe sutra.
Da je 1:2 poslušao bih te.
Na 1:2 sam i napisao hahaahahahahahahha
A mislio sam sa si boh looooool
Samo.da te obavestim da sam prosao brt a sad ce im jos jedan munuti garant
Vidim, pratim, 2:3. Jbg brt, pička sam.
Kakvi su idiotu ovi iz Efesa, ne verujem. Šarić, Ertel i ove crnje, čim vide koš, odma opale. A Dibler jadan sam stoji, čeka, ćuti u ćošku, pita se da l će ga se setiti ikad. I onda čim dobije priliku, odma puni. Pa dajte čoveku loptu, da l ste normalni više?!
Ajde još jednu opali madjijo
Somi nek da jos 4 poena da se obojica radujemo
Pa ja ti.kazem da gledam na nekom decijem.rodjendanu sam.ne pitaj neki kanali boze sacuvaj
Brate, na 5 šuteva iz igre ima 9 poena. Dudo, majka ti stara, nacrtaj koju akciju za njega, isplatiće ti se.
Kakav igrač jbt. Polovinu napada i ne pipne loptu, ali čim mu daju priliku, odmah trpa.
Nije pao jos jedan ali.ko.ga jebe u plusu sam svakako
Idemo sada gent ne pada dva komada u prvom sasvim fina kvotica za tu igru cisto za zagrevanje ovu tekmu planiram da isforsiram max
Do kurca Nikolase jbg.
Za pola kosa padoh na Diblera :( Jebo me Milenijum
Evo sad Kuzminskas mrtvi jebe, ne može čovek miran da bude
Moj dilbereeeeeee
Kuuuud se seeeeeceeeeees
Vec pao jedan hahahahaha pseto majstor ajmo.sada diiifens d d d difens
па шта једе говна сад овај кузминскас кад ванамејкер иде како треба пичка му материна баш?