Polako, ali sigurno...

1. Ti sto gube, da. Gledam na tv-u ubise ove al nece lopta u gol da jebe rak.raka

2. Ne znam brt, ne bih ipak, čekaću beroe sutra.
    Da je 1:2 poslušao bih te.

3. Na 1:2 sam i napisao hahaahahahahahahha

4. A mislio sam sa si boh looooool

5. Samo.da te obavestim da sam prosao brt a sad ce im jos jedan munuti garant

6. Vidim, pratim, 2:3. Jbg brt, pička sam.

7. Kakvi su idiotu ovi iz Efesa, ne verujem. Šarić, Ertel i ove crnje, čim vide koš, odma opale. A Dibler jadan sam stoji, čeka, ćuti u ćošku, pita se da l će ga se setiti ikad. I onda čim dobije priliku, odma puni. Pa dajte čoveku loptu, da l ste normalni više?!

8. Ajde još jednu opali madjijo

9. Somi nek da jos 4 poena da se obojica radujemo

10. Pa ja ti.kazem da gledam na nekom decijem.rodjendanu sam.ne pitaj neki kanali boze sacuvaj

11. Brate, na 5 šuteva iz igre ima 9 poena. Dudo, majka ti stara, nacrtaj koju akciju za njega, isplatiće ti se.

12. Kakav igrač jbt. Polovinu napada i ne pipne loptu, ali čim mu daju priliku, odmah trpa.

13. Nije pao jos jedan ali.ko.ga jebe u plusu sam svakako

Idemo sada gent ne pada dva komada u prvom sasvim fina kvotica za tu igru cisto za zagrevanje ovu tekmu planiram da isforsiram max

14. Do kurca Nikolase jbg.

15. Za pola kosa padoh na Diblera :( Jebo me Milenijum

16. Evo sad Kuzminskas mrtvi jebe, ne može čovek miran da bude

17. Moj dilbereeeeeee

18. Kuuuud se seeeeeceeeeees

19. Vec pao jedan hahahahaha pseto majstor ajmo.sada diiifens d d d difens

20. па шта једе говна сад овај кузминскас кад ванамејкер иде како треба пичка му материна баш?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.