Polako, ali sigurno...

1. Valjda ovaj pravi haha granica 10,5 laganica, info da ne igra tadija i to je to ;)

2. Бени дај нба неки да се вадимо брт

3. izvadićemo se mi moj kurac brale. za jedno sat vremena, da čujem samo konferenciju

4. Ако може квота 425 било би лепо.

5. Lopez manje
    Toronto doh
    Sas doh
    Harden preko
    Deandre preko

6. Hahah iskritikujem ga i okaci prvi tiket posle 2 godine. Samo snazna ruka, uvek tako bilo.

7. Sve cu kontra odigrati.

8. Nisam ni igrao ovih dana skenjao me nba u picku pre 10dana

9. Ja sam odigrao izijemov onaj toronto doh1 pol vise i ariza vise, al vama eto gore ono :p

10. Haha kako Shomy objasnio strogoćom. Lepo izgleda taj tiket Armine, pratim te.

Razmišljam se i da ispratim ovo Shomyjevo kontra, znale su takve stvari ovde da dođu :)

11. Хахахх али брт нереално је мајке ми. Одиграм увек по 4-5 тикета кад је Евролига и увек онај који окачим овде дође 90% контра.

12. Meni je najjači bio jedan Nikolasov NBA tiket, 7-8 igrača stavio i svi dođu kontra. I onda, čini mi se, baš naredno veče odigrao isto toliko igrača i sve došlo, a nije ostavio ovde, verovatno zato što je onoliko promašio prethodni :) A dobro, i tvoja prepucavanja sa Arminom oko kontra tiketa su već tradicija.

13. ne da mi se da sastavljam bilo šta, ne radi mi mozak uopšte. video sam samo da je Orladno lagani kec, Toronto u hendikepu, Klipersi dvojka, Čikago plus poeni...

14. Koji je najmanji iznos koji se može uplatiti na max bet karticu?

15. Армеен глас реалности. Иначе, јел сте потписивали данас оно да се прегласава нови закон о опорезивању добитка?

16. Ja zab licnu, ali sutra idem da udarim potpis

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.