Polako, ali sigurno...

1. Cedevita 35.5 - prvo poluvreme
    Pulen 14.5 -
    Cska - Bamberg 82.5 + drugo poluvreme
    Real - Oli doH1 3.5
    Kvota: 10

2. Mogli ste i 1.pol Cska lagano

3. Pu jebem ti, ovo ostalo garant dolazi

4. Nikolase daj nesto za nocas, kvota do 5 maksimalno.

5. Da li ovde jos ima ljudi koji veruju Arminu?

6. Daj brate nesto da se izvucem, sjebao me Besiktas na jednom, Ajntraht na drugom, Rubin na trecem, moram da cupam.
    Pomagajte svi za nocas.

7. Armine, ja ti svakako verujem od kako ti je prošao onaj tiket (koji nisi odigrao), a i ovako bih ti verovatno verovao. Verovatno.

Što se tiče nekih saveta, evo šta sam ja odigrao -

M.Gortat (Was) 12.5 + (doduše, ovo sam odigrao dok se pretpostavljalo da će Bil da propusti meč, imao čovek potres mozga i slomljen nos, ali zapeo da igra... mada ni sad verovatno ne bih promenio odluku jer Denver često užasno čuva protivničke centre, sa časnim izuzetkom Dramonda kog su stavili u džep, a još je pola Denverovih visokih igrača povređeno - Jokić, Lovernj, Artur... iako će neko od njih/svi igrati, opet računam da će Gortat da skupi dovoljno da pređe granicu... možda i Farid sa 12.5 plus tu nije loša opcija, s obzirom na sve te povrede, ali opet kažem, pitanje je ko će igrati)

R.Anderson(Neo) 17.5 + (opet, dosta toga zavisi da li će Dejvis igrati, pošto je imao potres mozga - ako ne igra, mnooogo više šuteva će biti za sve, a Anderson svoje prilike obično koristi... a i u mečevima protiv Sakramenta obično pada mnogo poena)

Washington - Denver vup 215.5 < (ništa pametno ne mogu da kažem, na osećaj)

Memphis - Milwaukee mup 190.5 > (-II-)

Ali evo par svežijih informacija - Melo ne igra večeras ⇒ više lopti za Aflala i Porzingisa, možda Kajl Lauri ne igra za Toronto, ako ne igra ⇒ više lopti za Derozana, Valančiunasa (mada nisam baš siguran u ovo, ali ajde).

8. Doslo sve osim Cska jbg

9. ubih poene igrača zadnjih 5 dana
    hoćete da vam ostavim večerašnja 4 igrača, kvota 11.70?

10. dobro dobro
    kad ste navalili
    evo parova

Gallinari D. 20.5 manje
    Gasol P. 18.5 manje
    Gasol M. 17.5 manje
    Middleton K. 21.5 manje

11. hvala brt, srećno!

12. Igram ovo pa sta bog da!
    Zadnja marka sa racuna!

13. Kao i uvek, samo ofanzivno, samo u plus.

http://i.imgur.com/QMH0k0K.png

14. @звечки лав, пратим те брт

15. Prijatelji... Saborci... Zora ce brzo... Da li je vreme?

16. KAKO DOCI DO NOVCA BEZ TRUNKE ZNOJAOVO JE DEFINITIVNO SUUUUPER!!!!!!!!!Nasao sam ovo na jednoj news grupi i odlucio isprobati. Pre par nedelja, pretrazivao sam newsgrupe i naisao sam na clanak slican ovome u kojem je pisalo da mozete zaraditi hiljade dinara u samo PAR NEDELJA sa samo malim ulogom od 250 din! Pomislio sam, "Da bas, ovo mora da je prevara!" no kaovecina nas, bio sam znatizeljan, pa sam nastavio s citanjem. Kako god, pisalo je da posaljete 50 din svakoj od 6 imena i adresa koje su bile u tom clanku. Zatim stavite svoje ime i adresu na kraj popisa na #6, te posaljete taj clanak na najmanje 50 newsgrupa. (Ima ih na hiljade). Nema kvake, to je to. Pa sam nakon malo razmisljanja, i savetovanja s suprugom, odlucio pokusati. Mislio sam "Sta imam da izgubim osim 6 markica i 250 din, zar ne?" Zatim sam ulozio tih bednih 250 din I POGODITE STA!? u roku od 7 dana, poceo sam dobijati novac postom! Bio sam zaprepasten! Pomislio sam da ce setim biti ubrzo gotovo, ali novac je neprestano pristizao. U prvoj nedelji, zaradio sam oko 900 din. Evo u drugoj nedelji sam i zaradio sam oko 8 000 din a novac jos ludacki pristize. To sve sigurno vredi 250 din, i 6 markica!! Sada cu Vam reci na kojem principu ovo radi i jos vaznije, ZASTO radi... Osim toga, pobrinite se da imate isprintanu kopiju ovog clanka SADA, tako da bi mogli proveravati neke informacije usput. OBECAVAM Vam da ako tacno pratite moje upute, zaradjivacete vise novca nego sto ste ikada mogli radeci nesto tako lako! NASTAVITE CITATI DA BI STE DOZNALI KAKO OVO RADI!!!PREDLOG: Procitajte ovu celu poruku pazljivo! Sledite jednostavna uputstva i gledajte novac kako dolazi! Lagano je. Legalno je. MOLIM VAS, VERUJTE MI, ZELIM VAM DOBRO!!! A, Vas je ulog samo 250 din (Plus postarina na samo 6 koverti...samo jednom...bez ponovnog slanja poste) VAZNO: Ovo nije prevara; nema laznih obecanja; nije ilegalno; i 99% nije riskantno - stvarno funkcionise! Ako je odanost sledecim uputstvima, dobijacete izvanredne prihode. SAMO NASTAVITE CITATI!!MOLIMO VAS Sledite ova uputstva TACNO, i 80 000 ili vise mogli bi biti vasi u roku od 20 do 60 dana. Ovaj program ostaje uspesan radi ISKRENOSTI I POSTENJA ucesnika. Molimo Vas nastavite njegov uspeh pazljivo prateci i postujuci uputstva. Sada cete postati deo Postanskog poslovanja. O ovom poslu Vas proizvod nije cvrst i opipljiv, on je usluga. Vi ste u poslu razvijanja Postanskih lista. Mnogo udruzenja rado placa velike svote novca za kvalitetne liste. No ipak, novac od tih lista je sekundaran prihodu koji se zaradi od ljudi kao sto ste Vi i ja koji traze da ih se ukljuci u tu listu. Ovo su 4 koraka do sigurnog uspeha:KORAK 1: Nabavite 6 odvojenih papirica i napisite sledece na svaki papiric: "PLEASE PUT ME ON YOUR MAILING LIST". Sada uzmite 6 novcanica od 50 din i stavite JEDNU u SVAKI od 6 papirica tako da se novcanica ne moze videti kroz kovertu (radi sprecavanja kradje). Zatim, stavite jedan papiric u svaku od 6 koverti i zatvorite ih. Sada bi ste trebali imati 6 zatvorenih koverti, svaku sa papiricem na kojem je iznad napisana fraza, Vasim imenom i adresom, i novcanicu od 50 din. Ono sto Vi radite je da cinite uslugu. OVO JE SIGURNO LEGALNO! Vi zahtevate zakonitu uslugu i placate je! Kao vecina nas bio sam pomalo skeptican i pomalo zabrinut o legalnim pogledima svega toga. Pa sam i proverio sa U.S. Post Office (1-800-725-2161) i potvrdili su mi da je to zaista legalno. Posaljite tih 6 koverti na sledece adreseSRB#1.)Nikola Markovic,Slovacka 35/7,21413 Celarevo, SRB#2.) Pedja Nikolic, Bul. Slobodana Jovanovica 10, 21000 Novi Sad, SRB#3.) Potkozarac Nemanja, Stevana Musica 15, 21000 Novi Sad, SRB#4.) Dioši Rudolf, Vojvodanska 176, 21213 Zmajevo, SRB#5.) Atila Lukac, Kotorska 98, 21000 Novi Sad, SRB#6.) Darko Kovacevic,Ljubice Odadzic 88,023 Zrenjanin,SRBKORAK 2 :Sada izaberite ime pod #1 sa liste koju vidite iznad i maknite ga sa liste, pomaknite ostala imena prema gore (6 postaje 5, 5 postaje 4, itd...) i dodajte SVOJE ime pod brojem 6 na listi.KORAK 3: Promenite u clanku sve sto trebate, no gledajte da clanak ostane slicniji originalu sto je vise moguce. Sada, posaljite svoj prepravljeni clanak na najmanje 50 newsgrupa. (Mislim da ima priblizno 24,000 grupa) Vi samo trebate 50, no zapamtite, sto ih vise posaljete, to vise novcazaradite!) Ovo je savrseno legalno! MOLIM VAS,VJERUJTE MI.Ako ste sumnjicavi u vezi ovoga, pogledajte Title 18 Sec. 1302 & 1341 of the Postal lottery zakona. Imajte kopije ovih koraka za sebe i, kad god Vam zatreba novac, prodjite sve ponovno, iponovno. MOLIMO VAS ZAPAMTITE da ovaj NACIN ZARADE ostaje uspesan radiISKRENOSTI I POSTENJA ucesnika i njihove pazljive posvecenosti uslovima.Uzmite to ovako: Ako ste posteni, program ce se nastaviti i novac koji dobivaju mnogi drugi doci ce i do Vas. Mozda zelite zadrzati imena i adrese poslane Vama, bilo na racunaru ili na papiru i cuvati beleske koje Vam ljudi posalju.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.