Polako, ali sigurno...

1. Lep tiket, pratim te, Predražinjo. Sa nekom sićom koja mi je ostala na računu, doduše, ali važna je namera.

2. svuda je tesko dobiti xD admiral mozda sta znam, nisam mnogo van kladionica ali mi nista nije zapalo za oko

3. Ај ноу, бут.. ЈУ КЕНТ ХЕНДЛ Д ЧРУ!

4. Čak i u tome su kod nas bolje

5. Haha kakva pitanja Armin postavlja

6. Gledaj ovo armine
    Uzeo lik 60 milijardi preko ponzija. Jebo tikete brt
    https://www.youtube.com/watch?v=S2nX3FdRyR0

7. pa meni je tesko igrati npr. u meridijanu, dok sam u mocartu ko loj u bubregu :D

8. Jeste Admiral. Znao sam da je Austrijska (zato i ima najviše cigana tamo), i da je lik težak brutalno, al jebeno ima preko 8 milijardi dolara.

9. ne mogu sad papet al sam bukmarkovao, ali verujem da je to pravi nacin do bogacenja
    kad cemo ono sa butikom i prstenom ?

10. Nije sve u parama ljudi.
    Sad ću vam ovo ispričati, mada nisam tome sklon, niti volim kad me neko na ovo podsjeća niti da to shvatam kao neko kurčenje ili slično, jednostavno sam tako postupio i ne žalim ni trunke.

2008. godine sam odigrao tiket, ono vikend, povezao subotu i nedelju. Uplata je bila 3 marke, dobitak 3655 maraka. Tad mi se brat oženio, tu subotu, totalno tiket zaboravio. A tek nedelju, nisam ni pomišljao na tiket gdje je, tad sam glavu tražio. Ponedjeljak, u džepu od sakoa vidim tiket i reko daj da provjerim. Odlazim u kladionicu, dajem radnici koja je bila sklona zajebanciji, ono šega ona i ja, cmok cmok he he i te fore. I govori ona dobitni ti je tiket. Ja ono ma daj bježi ba, ne zajebavaj, kaže dođi. I ja prođem iza pulta, kad imam šta da vidim, jebeni tiket prošao haha. Sačekam da im dođe šef za isplatu, zovnem nju i dam joj 150 maraka da ne vide lešinari i preko vrata. Pravac u kafanu i zovi burazera. Dođe on, kažem mu šta kako, zovnem ekipu, popijemo i dam burazeru 3k km. Sutradan ništa nisam imao, ali mi srce ko gurabija bilo.

11. Makaronac
    Nije sve u parama ljudi.
    Sad ću vam ovo ispričati, mada nisam tome sklon, niti volim kad me neko na ovo podsjeća niti da to shvatam kao neko kurčenje ili slično, jednostavno sam tako postupio i ne žalim ni trunke.

2008. godine sam odigrao tiket, ono vikend, povezao subotu i nedelju. Uplata je bila 3 marke, dobitak 3655 maraka. Tad mi se brat oženio, tu subotu, totalno tiket zaboravio. A tek nedelju, nisam ni pomišljao na tiket gdje je, tad sam glavu tražio. Ponedjeljak, u džepu od sakoa vidim tiket i reko daj da provjerim. Odlazim u kladionicu, dajem radnici koja je bila sklona zajebanciji, ono šega ona i ja, cmok cmok he he i te fore. I govori ona dobitni ti je tiket. Ja ono ma daj bježi ba, ne zajebavaj, kaže dođi. I ja prođem iza pulta, kad imam šta da vidim, jebeni tiket prošao haha. Sačekam da im dođe šef za isplatu, zovnem nju i dam joj 150 maraka da ne vide lešinari i preko vrata. Pravac u kafanu i zovi burazera. Dođe on, kažem mu šta kako, zovnem ekipu, popijemo i dam burazeru 3k km. Sutradan ništa nisam imao, ali mi srce ko gurabija bilo.

12. Makaronac

Nije sve u parama ljudi.

13. Па хахаха где налазите овоооо

14. СРЦЕ КО ГУРАБИЈА ХАХАХАХАХА

15. Реал 155.5+
    ЦСКА 160.5+
    Хигинс 10.5+
    Хајнс скокови 5.5+
    Рејес скокови 5.5+

ето вам новци

16. hteo sam im reci da se nesrde previse ali racunam sta sam ja neka mirodjija sta

17. Ja znam ko to rade ..Imaju tri grupe ili vise i u svakoj grupi ima po 10 ljudi i daje svaki razlicit rezultat i kad pogidi onda je bog i ispade frajer..Kretencine..!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.