Polako, ali sigurno...

1. Koje smo mi ovce ustvari.

2. Sjebali ste temom doslo bi 100%

3. Axaxaxaxaxaxa plačem.
    Nisam samo siguran da l je od sreće ili od tuge jebene

4. A sad priznaj da si nas trpao, pa da te tražimo po gradu.

5. Meni je smišno. Mada na jednom tiketu imam X.

6. Nije nas trpao sigurno. 100 evra da neće biti X na kraju :)

7. Ne mora da bude. Da sam gledao utakmicu rekao bih ti tačan rez. ovako mogu da očekujem 3:1, a može da bude šta god jbg.

8. Ne možeš više verovati ni u nameštanje seire A

9. Boh, znaš li ti neku širu priču pa si tako uveren? Daj na pvt, da ga ne tražim po gradu!

10. Armin je sigurno uložio mnogo ali nema prste da to i dokaže.

11. ac roma- zbog nje mi fali fakultetska diploma..joj kolko sam kao mlad bio navijac ac rome bezao sa casova da bi isao na utakmice..

12. a secite/jebite me ako ovo nije procitao sa tipova1x2..

13. Ja sam vristao po ulici kunem vam se gledaju me ljudi ko bidalu isao da uplatim nba da se vadim ahahahaha

14. Mozda i najgluplji tip koji sam odigrao ikada, ne samo dojava...

A sto je najgore sasvim su dobre sanse da roma vodi na polivremenu jbt 1,25 kvota bila na keca al ni to nam se ne da

15. Ispričaj nam sad tu priču za informaciju, kad je već propalo.

Ja se hladim od svega neko vreme, ne ide.
    Edit: Ne zbog rome, jebe mi se za to, nego sam zavisnik bolesni, ostavio sam cigare, pa mogu i ovo mater mu jebem.

16. Ma dobio od druga koji se ni ne kladi bas, on dobio od druga koji zna tu neku glavu i mlati opasne pare dalje ne mogu otkrivati, ovo je trebalo na pm da ostane jebem vas

17. prc dade ga roma za 2-1 e sad smo stvarno pali! :(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.