Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
burgundurac to je onaj pas
bolje od balantajnsa svakako
Džoni će se onda piti. Ovaj još i skuplji, pa me to čudilo, kontao kvalitetniji.
E a vidjeh onaj Džek u paketu sa setom za poker. Jebački mi izgleda, dobra kombinacija.
Cugaš i tripuješ se da si u Kazino Rojalu.
http://www.hisadaril.si/images/thumbnails/600/600/detailed/8/whisky-jack-daniels-poker-153811.jpg?t=1436521139
Od Balantajnsa je bolja rakija od purkače jebene
lool
Jeste pili blue label gold label itd.?
E nisam, rado bih :) Kakav je, a? Perverzija?
Koliko je ono, 100 eura u prodavnici?
Pa i ja pitam ne znam hah
150e na netu blue npr. Sad gleam
Dzejmison je solidan, inace tradicija tih nekih irskih viskija, izmedju i ovog, traje duze nego kod mnogih skotskih. Mozda je donekle sladunjav ali je svakako bolji nego balantajn i ta govna, red walker itd..
Dzek je isto vise-manje smece, proces pravljenja je gotovo identican ko za Balantajn i ta govna s tim sto kod Dzeka u toku procesa destilacije para prolazi kod cini mi se, cev od javorovog drveta, tako nekako, uglavnom tu kupi te mirise i arome.. Mada on spada u burbon obican a ne viski..
Pravo gospodsko pice proverenog kvaliteta za relativno manju kintu je BLACK LABEL a sve ovo pisem u nadi da cu se ogrebati za casicu ako castis za dobitak poyy
Brate probaj šetača black label jeste oko 1,5k skuplji od red label al jebe kevu. I vidi, čujem li da si stavljao led u wisky jebaću ti tetku u slezenu!!1
150e i 50e
Blek i po kaficima normalno ima, ostalo nisam nalazio
Kupi mermerne kocke ohladi ih
Ja jesam, kao i Civas 21 aka royal salute itd.. odlicni su..radio sam u jednom klubu i mogao sam sve to da pijem do mile volje. Ta flasa od Civasa 21 je tako dobra da bi je zadenuo oko struka i nosio po gradu a unutra bi dakako bio caj od nane..
Probao sam i one konjakee, Martel, XO, VS, VSOP..ne znam bolji su mi Civasi..
edit
Led mora u viski, objasnjavao mi lik koji je napisao knjigu kako postati barmen :>
STAVIS LED U VISKI
LED SE ISTOPI
SJEBE VISKI
:(
tako kažu ja ne bih znao reći
Led samo u običnu vodu nikako u vínjak. To svi znaju. Ima ona metalna kocka to može al retka je
Vazda u frižideru viski držim. Hladan, ništa led i te zajebancije.
Pa dajte neke parove da i ja osetim taj ukus čivasa npr.! Kad je već nišikori pizda prodao za malo.