Polako, ali sigurno...

1. burgundurac to je onaj pas

2. bolje od balantajnsa svakako

3. Džoni će se onda piti. Ovaj još i skuplji, pa me to čudilo, kontao kvalitetniji.

E a vidjeh onaj Džek u paketu sa setom za poker. Jebački mi izgleda, dobra kombinacija.

Cugaš i tripuješ se da si u Kazino Rojalu.

http://www.hisadaril.si/images/thumbnails/600/600/detailed/8/whisky-jack-daniels-poker-153811.jpg?t=1436521139

4. Od Balantajnsa je bolja rakija od purkače jebene

5. Jeste pili blue label gold label itd.?

6. E nisam, rado bih :) Kakav je, a? Perverzija?
    Koliko je ono, 100 eura u prodavnici?

7. Pa i ja pitam ne znam hah

8. 150e na netu blue npr. Sad gleam

9. Dzejmison je solidan, inace tradicija tih nekih irskih viskija, izmedju i ovog, traje duze nego kod mnogih skotskih. Mozda je donekle sladunjav ali je svakako bolji nego balantajn i ta govna, red walker itd..

Dzek je isto vise-manje smece, proces pravljenja je gotovo identican ko za Balantajn i ta govna s tim sto kod Dzeka u toku procesa destilacije para prolazi kod cini mi se, cev od javorovog drveta, tako nekako, uglavnom tu kupi te mirise i arome.. Mada on spada u burbon obican a ne viski..

Pravo gospodsko pice proverenog kvaliteta za relativno manju kintu je BLACK LABEL a sve ovo pisem u nadi da cu se ogrebati za casicu ako castis za dobitak poyy

10. Brate probaj šetača black label jeste oko 1,5k skuplji od red label al jebe kevu. I vidi, čujem li da si stavljao led u wisky jebaću ti tetku u slezenu!!1

11. Blek i po kaficima normalno ima, ostalo nisam nalazio

12. Kupi mermerne kocke ohladi ih

13. Jeste pili blue label gold label itd.?

Ja jesam, kao i Civas 21 aka royal salute itd.. odlicni su..radio sam u jednom klubu i mogao sam sve to da pijem do mile volje. Ta flasa od Civasa 21 je tako dobra da bi je zadenuo oko struka i nosio po gradu a unutra bi dakako bio caj od nane..

Probao sam i one konjakee, Martel, XO, VS, VSOP..ne znam bolji su mi Civasi..

edit

Led mora u viski, objasnjavao mi lik koji je napisao knjigu kako postati barmen :>

14. STAVIS LED U VISKI
    LED SE ISTOPI
    SJEBE VISKI
    :(

15. tako kažu ja ne bih znao reći

16. Led samo u običnu vodu nikako u vínjak. To svi znaju. Ima ona metalna kocka to može al retka je

17. Vazda u frižideru viski držim. Hladan, ništa led i te zajebancije.

18. Pa dajte neke parove da i ja osetim taj ukus čivasa npr.! Kad je već nišikori pizda prodao za malo.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.