Polako, ali sigurno...

1. Viski na kamenju polako, ali sigurno...

2. A zamislite da je došao 1-2 kako sam gađao!
    Mogao bih sve da vas pratim večeras sa po deset maraka!

3. Kad pričam sa malim ljudima kažem da pijem pivo kad pričam sa ravnima sa sobom pijem vino kad pričam sa Rađardom kažem da pijem viski. Ok?

4. I takođe nije sramota popiti 0,25 Coca-cola-u uz tri dupla vinjaka petice.

5. Kad pričam sa seltikom pijem žive sode

6. Sasvim solidni rangovi

7. http://i.imgur.com/ke1naEw.jpg

Ljudi, dajte neke igrače da ne moram da pijem ovo govno evo sramota me svega mi, pratiću vas sa dvajes maraka!

8. Jedinstvena prilika da enormno popravite vaš kućni budžet, kako ne biste razmišljali koje govno od tih obojenih pića da naručite.

Sve su plusevi, pa kaže:

POENI
    Vujukas 12,5
    Pulen 13,5
    Burusis 13,5
    Miler 12,5
    Doelman 11,5

SKOKOVI
    Bilan 6,5
    D. Smit 5,5
    Hajns 4,5
    Cirbes 5,5
    Veseli 8,5

ASISTENCIJE
    Kalnietis 5,5
    M. Džejms 2,5
    Djedović 2,5
    Satoranski 4,5

Na uplatu od Makarončevih tričavih 10 rkema, simbolična isplata od 60000+ istih.

9. Ja onlajn u sokeru nemam skokove i asistencije, ali ću ove poene da stavim.

10. ahahaha Coa, pratim te sa njim
    Old skul
    http://oi63.tinypic.com/10gwsix.jpg

mhmhm Predraže, mamiš me sa parovima 3:)

11. Birrificio Angelo Poretti, nisam to probao.

12. Jbh brt nisi karao pičke navijačice Juve Stabie koje daruju pivkane od 15 jura

13. Вујукас, Лоџески, Саторански и Меклин више поена.

14. Мислим да сам сад видео у Зеленој гори оног Симона што сте га качили негде са Дабовићком.

15. lojeski 2 p i 3 suta za 10min? !!!!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.