Polako, ali sigurno...

1. Ložite se igrajte pametno beroe - litex 2-1

2. subota... ako mi to tad nesto ostane ispraticu jako taj mec na razne nacine

3. Usro mi se u život Lodžeski

4. sjebo si me a hantera sam pogodio

5. kakav ste vi u stvari kurton za ovaj basket, gledate kao nesto pratite jednom niste uboli sram vas bilo

6. ja 5. dan kako ne igram, sutra cu opasno da analaziram vikend tiket na koji sam se ogranicio pa stavljam sutra

7. Bogdan -
    Brajant -
    Miler -
    Burusis +
    Đedović +

Dodate i veselog + i eto para za čivas sutra uveče.

8. kakav ste vi u stvari kurton za ovaj basket, gledate kao nesto pratite jednom niste uboli sram vas bilo

Bar imam sve prste. Majmune.

9. Мислим да сам сад видео у Зеленој гори оног Симона што сте га качили негде са Дабовићком.

A jeste kosarkas? Kacili na KKCZV.

10. cemu ove teske reci prijatelju dragi

11. moj post je bio konstruktivna kritika

12. A izvini, znaš da gajim simpatije prema tebi, ali nekada reči povrede moje srce krhko ;o(

13. https://www.google.rs/search?q=szewczyk+szymon&biw=1280&bih=897&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI5s2py5ydyQIVx70UCh3vlgoh#imgrc=_

Личи на оног ћелавог, али изгледа да није он, овај има децу колико видим. И љуби се с њима у уста.

14. Radoje Cincar
    Bogdan -
    Brajant -
    Miler -
    Burusis +
    Đedović +

Dodate i veselog + i eto para za čivas sutra uveče.

Можда бих само одиграо Милера и Ђедовића супротно. Мада, ја сам своје знање данас већ показао, прва два играча пао.

15. Jel prvi Ložeski?

Još ja danas pomislim "khm, dobro je da se pogodismo s mišljenjem napokon (mislim na Ložeskog", moje neko viđenje i tema generalno.

16. И љуби се с њима у уста.

I Kari isto ljubi kćerkicu u usta, jedino zato mi ide na kurac. Inače ga volim ko brata, al to mi ide na klinac. (davno pre MVP nagrada i ostalog da ne bude da ga volim zato što je na vrhu trenutno)

17. Да. И Вујукас се зауставио на 10, а имао је добрих 8 поена на полувремену.

18. Fener vodi 10:30 hah sad kraj 1/4.

19. ZAŠTO NISAM SIMONA UMETO OVOG MEJMUNA IZ OYPA

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.