ŠAH

1. Dade pseto damu za dž, doviđenja.

2. Haha, tejkbek, pička, pička!

3. Ahahahahh opet je dade, i opet će da traži tejkbek sigurno ahahah

4. I posle kao: "ma ja se koljem sa lečkim, tu smo" hahah

5. xaxa sad sam video

6. lecki - opasan je

edit

daj ima rejting preko 2000 o cemu mi pricamo

7. Lečki solidno zasrao sa ovim davanjem topa i sad su opet tu.

8. Ali evo pseto opet nudi damu za dž

9. ovo cak ni ja ne bih uradio xD

10. Ma nije doručkovao još, to ga jebe, inače ne bi on damu nudio tri puta ovako jeftino xdd

11. lecki igra englesko otvaranje mislim, au koje su to profi cake

12. Ma strašno jebote, ja rekoh matiram ga a gubim topa u potezu, odoh da popijem koji galon kafe, ne ide ovako

13. Ćeš Coa koju pa da begam

14. Nemam kad sad, mogu večeras posle 9 kad se vratim kući.

Ali hoću rado, čisto da vidim za koliko ćeš mene da otreseš :)

15. Tad ću valjda manje ovakvih gluposti da pravim :)

16. Prso sam lecki, izvini

17. hah coa ide u sahovski klub da vezba sa nekim velemajstorom sig

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.