U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Dobro je sto protiv coe nisam igrao, sa ovakvom koncentracijom bi i od njega pukao a to je vec sramota za tebe bar znam da si maalo bolji
Ma ne bi pukao, realno bi bilo 0-2 za tebe ahaahahah
Eventualno nerešeno bi bilo ako bih ja dobio, jer realno, na početku partije bi imali isto figura i sve su bile isto raspoređene, znači remi klasičan xdd
eto vidite sta sah izaziva u ljudima, da ste igrali npr mice ili slagalicu ne bi se uopste raspravljali na tu temu. Sahisti losi ljudi xD
Ma šteta za onu prvu, gledam sad, prvih negde 20 poteza smo obojica dobro odigrali, bez grešaka, ono posle bih najradije da zaboravim :)
kako da igram kao gost na ovom sajtu? Pitao bih te za partiju ali vidim da cu morati vec da spremim alibi ;d
Haha ako hoćeš da igraš, napraviću ja partiju, možeš da igraš i da se ne registruješ
Nemam alibi. Tj imam al nebitno, odigrao sam kao slepac i cao
Pa kažem ti, ok je bilo do nekog trenutka, posle si malo ušao problem, posle toga sam ja tebi poklonio topa za džabe, jbg, idu praznici, a onda si ti meni još bolje uzvratio svojom kraljicom :) Grešim ja relativno često, čudi me da me više ljudi odavde ne pobeđuje
Brt da imas troje dece i trudnu zenu gajbi gresio.bi jos vise
Đavola bih ja onda video šaha, znam kad mi dođe bratanac koliko moram da jurcam oko njega
A ima tipa 20 godina
Šalim se za ove godine, ali ostalo razumem
daj ajde oce neko 1 partiju, kreiraj
alibi:
nemam trudnu zenu ali ima komsija, tesko je dosta ziveti sa tim
Ako ćeš sa mnom, kaži na koliko ćeš vremena
ma 5 min ko ce se ganjati pola sata, moze 5+ sec po potezu
da sa tobom ti nemas zenu i decu :)
salim se ps :*
eno ti link u pvt-u, postaviću ovde kad uđeš da ne uleti neki padobranac
https://en.lichess.org/vuoeB0Rw
more udri