ŠAH

1. kako mi nedostaje taj danhil ovd samo king sajz

2. Dobar je king sajz samo brze gori od ovog mamu mu jebem uz pivo popusim 7 cigara. Mada mozda sporo pijem jbg hahaha

3. ево, ту сам за 5 минута.

4. Boks malbora 10$, boks danhila 30$

5. hahahah ne gledajte ovu sramotu jebo vas leb

6. и мене је блам ове партије малопре.

7. Pseto, crče mi net kako sam spustio topa za mat, hahah.
    A iznervirao sam se kao konj jer sam mislio da moram još jedan potez da odigram.
    Ali nastavljamo samo da ga opravim, budi tu.

8. seres pederu, stvarno me ujebo tacped. samo na to i na sah-seh sam pazio. jbg

da nisi vracao poteze pre toga pa ajde...

9. Majke mi, banuo s telefona sad, čekam da se restartuje modem pa igramo.

10. mislim nema sta, pobeda je pobeda, jebacu te ja i sa ovim hendikepom od dve partije koje realno nisi trebao da dobijes ali semafor je semafor.

11. ево вратио се. брате, видео си како ми је време цурело безвезе кад је требало фазон краља да померим на једино место које могу, није се одазивао уопште сад на крају партије.

нема везе, не мора да се важи, ионако сам мислио да ће ми истећи време јер ми нестаде конекција. 5:2 онда, играмо даље. 'ајде бани тамо.

12. ma jok brt, 6:2 je

cek da se logujem

13. ne znam kako sam ovo izveo, ali ležem u krevet srećan
    http://i.imgur.com/MZ7hVKT.png

14. lep mat ^

E Coa daj ps topa fore nije zanimljivo ovako xD

znaci za sad

чемпион мира по шахматам vukajlije, na podijumu truc, pa lecki, pa acakg

15. Coa kg je nubina, svaki ide na remi i ja onda moram da igram losiji potez i naravno da gubim. Jednom je odigrao partiju na pobedu i matirao sam ga u fazon 14om potezu

16. Uostalom gledajte veceras, evo obecavam da me od 3-5 partija koliko budemo odigrali nece pobediti ni jednom, mogu i ja da izvlacim budjave remije cim imam losiju poziciju ili figuru viska ali sam vaspitan da uvek idem na pobedu.

17. цоа игра као мурињов челси, из контре не опрашта. после се опет повуче и уведе још два штопера. синоћ си катастрофа играо, мора то много боље. или си се запио док је цоа стигао?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.