ŠAH

1. Sad meni odgovorite mrav imao pesaka daleko napred kraljica mu bila desno u c liniji nisam siguran mozda je i poslednja partija ali jedna od tri poslednje je sigurno hahaha

2. а мислиш на последњу у отварању? може да поједе и краљицом, ништа посебно, склоним топа. морао би пар потеза касније да врати краљицу назад.

3. Pre nego što zaboravim, komp kaže da sam bio bolji u onom prvom vinaveru, ono kad sam žrtvovao konja za tvog centralnog pešaka pa kraljicom jeo drugog pešaka, propustio sam Tg7 :) Fina ideja, šteta što ne nađoh nastavak haha

Pseto, znam na šta misliš, ali ništa time ne dobijam, kraljica mi je onda na pogrešnom mestu i verovatno ću morati da je vraćam jer će on topom da mi napadne onog pešaka gore. A i ti, probaj potez, imaš komp sa strane pa će on da ti kaže da li je dobar potez ili nije.

4. Ali što kaže Truć, može i to da se igra, ja znam da je ovo mejn lajn :)

5. Ako sklonis topa dajes pesaka skroz desno? Mislim ne secam se sada tacno pozicije ostalih figura ali bi mozda lovac mogao desno pa da malo pomeri epicentar na tu stranu gde nema tvoje kraljice i uostalom dosta manje tvojih figura

6. Ne znam ja o kakvom kompu pricas stalno, ja to niti vidim niti umem da citam

7. https://en.lichess.org/HTu0dRW3#29

Sad uključiš u gornjem desnom uglu procenu kompa i probaj koji hoćeš potez, napisaće ti da li je dobro ili nije - ako je u plusu, beli je bolji, ako je u minusu, crni je, ako recimo piše +1.0, to je procena da je beli bolji za jednog pešaka.

8. Aaaaa nisam video da ima da se upali ono xd

9. Haha, gluperda. Da ne spominjem i koliki je nub za šah.

10. coa ocemo plesati koju?

11. bicu ovde u 22:01.

12. шта би? хоћу и ја да гледам дерби!

13. Odlaže se za jedno pola sata, ćale zauzeo busiju i ne mrda, a ubiće me u pojam ako me vidi da igram šah, kad sam bio klinac, i vidi me da igram slučajno, bilo uživo ili na računaru, dođe i počne da sere "a što to a ne ovo" i popičkaramo se redovno, pa izbegavam dok se ne skloni.

14. а у ствари чекаш ћалета да заврши нешто, па да ти помаже, лол.

15. александаркг
    Odlaže se za jedno pola sata, ćale zauzeo busiju i ne mrda, a ubiće me u pojam ako me vidi da igram šah, kad sam bio klinac, i vidi me da igram slučajno, bilo uživo ili na računaru, dođe i počne da sere "a što to a ne ovo" i popičkaramo se redovno, pa izbegavam dok se ne skloni.

isti fazon samo pecanje

16. Haha ne da mi pomaže, nego otvorim mu sajt i izazovem protivnika, a ja se ulogujem s telefona i pišem po četu da se ne provali da ne igram ja xd

17. прошло пола сата, ајде немамо целу ноћ

18. Ajde coa jebo ga ti

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.