Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
рекох ја да ће да ми се отвори жреб, ако прођем у полуфинале псето/душан за противника, а онда окупљање пензионера с ћалетом на челу да се држе с трућем. може!
ajde da igramo pederu
voleo bih i da dusan bane odjednom
Jao predivno djecki kartacemo saha
Ja sam sutra kuci tek oko 8,9 nadam se da ce do tad moj takmac eufrat vidjet ovo za turnir
не могу сад, уморан сам, одох да легнем, дижу ме у 7 ујутру (вечито неки изговори, те ћале ту, те лаптопа нема, те умор сад, хаха). сутра играмо ово, бићу слободан цео дан, изузев 18-22х, кад је баскет.
ako ne vidi do sutra u ponoc prosao si ga tehnickim nokautom
odrzavajte temu aktivnom prijatelji da ostali ucesnici vide
jao karacu te sutra pijan posle basketa
skauzere aj da igramo nismo ni jednom ukrstili koplja u nepederskom znacenju
Samo u pederskom
Preko fona jel moze nisam igrao i ne mogu komentirat
E da, setio sam se nečega, ako neko povede 2-1, moraju minimum 4 meča da se odigraju, prednost belih figura i to. Znači na 2-1 nije gotovo, na 2-1 uz jedan remi jeste
moze ako ti nije sitno
opet nepedrski haha
Aj probamo al tesko cu ubosti mali mi je hua hua
daj lecki nemoj nas jebati sada ko je gornji u zrebu taj je beli igra se jedna i cao, to kad budemo pravili ozbiljan i svi budu tu onda cemo otvorimo temu i pravila i sve
skauz daj nik da te nadjem tamo
Koj nick care care prevara te boli nisam u zivotu igrao na tom sajtu, bicu anonimna kozu ima
https://lichess.org/K4mP8DZc
Eh kakva bi to prelepa šahovska bajka bila da ćilmo pobedi impresionizam lečkog i truća
Ne daj se ćilmo ako može lester mož i ti
Ja sam
Ne mogu lepo cetujem mali je
Kakva avangardna partija, haha