ŠAH

1. a što ne pustite da random odluči o tome ko je beli, mislim i inače na turniru

pa random je i odlucio, ja sam samo ukucao ucesnike on izbacio pozicije na random

2. ps moram priznati da onakvu odbranu na pocetku nisam nikad video, katanaco style

3. свака част апофису на овом извлачењу на крају, баш напето.

4. Jebem ti sunce kakva partija između Truća i Apofisa

5. може ли скаузере? ДАЈ БРТ ДА ИГРАМО ДОК СВИ ГЛЕДАЈУ ТРУЋА И АПОФИСА, СРАМОТА МЕ ПОСЛЕ.

6. ево иде линк у пвт. само кад уђеш јави се да знам да си ти, мада тако ваљда не може нико други да бане.

7. jedino ako Kaizen cita pvt, ako cita nadama se da ce ignorisati neke prepiske..

8. Gledamo oba derbija ne brinite

9. da li stvarno zelite to ;0

10. Ma bravo, Apofise, bravo! Mislim banovaće te Truć za ovo, ali nek ti ne bude žao!

11. изгубих, кажем ја да је бољи систем са мечевима кандидата!

12. ма тебе ћу да банујем што се радујеш!

13. Ona prva je bila opasna

14. Dzabe sam mazao guzu vazelinom. Greska Truca donela mi je pobedu, najomrazeniji back rank blunder je bio u pitanju, pobedim ga jednom u deset partija i usere me da to bude kad treba.

15. прва је била одлична, оде ми време, морао сам на сигурно да играм.

16. A u gornjoj polovini će izgleda Scouser i Pseto da odluče i drugom finalisti

17. мраве, чекам те у репесажу!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.