ŠAH

1. Ma ne radujem se, meni ste obojica ko dva oka u glavi. Ja koliko god da sam koncentrisan i u formi, šta već, ne bih mogao onakvu prvu da odigram.

2. платићеш ми у репесажу у сваком случају!

3. A el ima to? A nije fora, sad si naoštren, de otupi se malo.

4. Haha ćeš odma ili da igramo sutra

5. https://en.lichess.org/vjXsA1PI8QXY

kraljev gambit samo romanticarski sah <3

6. Ti znaš da si prošao, Scouser? Mislim cepajte vi koliko hoćete, ti si polufinalista.

7. oce peder da odigra jos koju da se zagreje

8. Đe kostur? Da vidim kako stvari stoje!

Ili da citiram jednog velikog mislioca "Kud plovi ovaj brod". Anđus iz Aleje, peti vek PNE.

9. Scouser i Pseto su gore u polufinalu, u donjem delu žreba je Apofis prošao.

10. два пута видим шта радим тик након што спустим фигуру, какав слепац јебени.

11. bukvalno si mi poklonio obe, bolji si mislim ali te zagovaram xax

12. apofis i impresija dole, jel da?

13. ne govorite mi ko sta kako jebite se

14. није, апофис и ја, па ме добио апофис

15. Ma Apofis je već u finalu, čeka

16. ову другу сам држао у рукама фино до овог на крају, баш бедно, видео си и сам да сам прокоментарисао баш након што сам је испустио, и то оно, "јао види идиоте шта радиш немој то :пуштен клик е јебига ован:"

17. pa jebite se bas

18. Nisi, Coa, imao te većinu partije

19. хахаха, бришем ове постове у вези оне будале и тек сад видим да се она тројица лудака целу ноћ расправљају са колико година се креће у школу.

20. e puca mi glava od ovog sranja, kad igramo sutra i odoh?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.