ŠAH

1. а добро, јесте имао бољу ситуацију, јебао ме с овим коњима к'о овна, ал' није морало овако :(

2. http://www.chessgames.com/perl/chessgame?gid=1018910
    Ovo je nešto slično onome što je Scouser radio, samo naravno bolje :)

3. Svidja mi se ovaj novi nadimak Apofis mozda.

4. skauz ocemo za nekih 5min?

5. Brate, on prošao dve runde u poslednjih sat vremena, de nek odmori malo

6. ајде завршите све вечерас. сутра нови, морам да се вадим!

7. Jeste ga banovali konačno

8. pa to jedino i znam, te gambite sto sam naucio napamet (kraljev, kolorado itd), cim se stvori guzva na tabli ko npr pseto kad nakrca 3 peska u liniji kriziram..

9. хахаха, бришем ове постове у вези оне будале и тек сад видим да се она тројица лудака целу ноћ расправљају са колико година се креће у школу.

Zavisi da li si rođen pre praznika rada ili posle!

10. E ja sam za neku ligu, mada može i ovakav turnir, valjda ću sledeći put da imam samo malo bolji žreb, a ne odma na Apofisa, Truća ili impressionism-a haha

11. Scouser, ti si beli, ne daj da te prevari

12. Je l igrate na 1 dobijenu ili više? I još važnije pitanje na koliko vremenski igrate, vidim ovi ludaci imali 7:42 fazon kad sam kliknuo na link, kapiram da 10 minuta min stavili, mnogo je to bre.

13. скаузер познаје теорију, више од мене па једно 23.7 пута.
    ја не знам шта је дамин гамбит нпр. ни сицилијанска одбрана. оно баш најосновније појмове.

14. daj covek igra neku znj odbranu, ne mogu ja to tako, mada sam ga sinoc preko telefona dobio, nema lazi nema prevare

15. lečki_mrav
    E ja sam za neku ligu, mada može i ovakav turnir, valjda ću sledeći put da imam samo malo bolji žreb, a ne odma na Apofisa, Truća ili impressionism-a haha

може лига ако ће бити нас 10-12 или више.

16. El igrate večeras, el da vas čekam

17. Ja jedino to znam, sve te odbrane i varijacije, anegdote kako su se mrzelo Aljehin i Kapablanka i kako je Lasker duvao dim u facu protivnicima, samo jos da naucim da igram

18. jel ovaj ps vise realan da me pita da igramo i ode, pa zgazicu te kolima becmenlijo

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.