ŠAH

1. Da, vreme nervira bas dosta. Nisu na 40-om al su na 37-om. Kolko dobijaju vremena posle, jos cuku vremena?

2. Skauz konja ili lovca? Ako na karjakina mislis

3. U bas lepo od mamadjerova xd

4. ma mislim na ovo sto je lecki rekao, ovaj mamedjarov il kako vec sto je gurno lovce dole

5. sta ovo gledam kad ne znam ni da citam

6. Mamadjerov ima konja protiv lovca i ove piune levo koje ce sad da izgubi

7. ma to je bilo pre 6,7 poteza kad je lecki napisao

op kaurana ima prednost, ne znam zasto bih voleo da on ide na karlsena mozda jer do sad nije nikad bio u finalu

8. Karuana ima prednost odavno. Ja bas ne bih voleo da on ide, degenko je. A kako nije bio, zar nije bio on pre 2 godine?

9. Karuana naročito zna da kiksira u cajtnotu

a ne pratim bas sve sta se desava lecki me ubagovao sa ovim LECKI ZASTO NAM TO RADIS

hm dal je bio pre 2 god, jel verujes da ne znam pa nisam bas toliki fanatik sad cu pogledati

10. ma jok, kakvo finale za Karuanu, ja ne vidim, Karlsen je igrao ono prosle god sa Karjakinom pa pre toga 2x protiv Ananda koliko ja vidim

11. Pa ja mislim da ovo jedino Mamedjarov može da igra na pobedu, ali verovatno je za njih lagan remi. A čak i ako Griščuk nekako uspe da se odbrani ovde (a biće baš teško), Karuani će verovatno i remi biti dovoljan za pobedu

edit - remi će biti dovoljan za pobedu na turniru, to sam hteo reći

12. Nije Karuana do sad igrao, igrali su Anand i Karlsen dva puta pre onog prošlog sa Karlsenom i Karjakinom

13. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_World_Chess_Championships

da evo ovde ima sve, cek zasto se nije igralo 2015 koja su to pravila u pitanju

14. Ma nema tu nekih pravila, pre je bilo kad im se ćefne, sad će valjda ići na svake dve godine neko vreme

15. Pomesao sam ananda i karuanu, moguce cak i da nije karuana degenko nego anand

16. Mada ipak mislim da je karuana degenko

17. Ovaj ce jos i da izgubi jebem ti ni kgb nije kao sto je bio. Kud pusti budala ovog pesaka ovamo a nije resio ni desnu stranu pa da moze da ga odvuce sad mu je kralj zarobljen tu ne sme nigde sa njim moze samo da skakuce sa konjem levo-desno

18. Đesi nemakedonac

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.