Prijava

Ma magnus ne troluje, on je samo autistican, nema trunku ljudskosti u sebi.

Pa meni je to bas i smesno, sto je jebena masina bez socijalnih barijera koja napusi svakog protivnika da je glup ko kurac i opet ne skonta sta je problem u tome sto je reko.

Jedina stvar koju likovi iz FIDE mogu da urade na popularnosti saha, a da ga ne pretvore u tajm-aut reklamu sa NBA utakmica jeste da uvedu 3 boda za pobedu. Makar bi se smanjio broj jebenih remija u 25. potezu.

Zato je od sledece godine na jednom turniru

The Norway Chess scoring system will be similar to Shipov’s version:

2 points for the winner of the classical game
0 points for the loser of the classical game
1.5 points for the winner of the Armageddon playoff
0.5 points for the loser of the Armageddon playoff

Pa nece biti remija i vise ce se igrati na pobjedu. A i format ce im biti po 2 sata bez inkrementa.

trebalo bi da svi predju na chess960 ili jebem li ga na sta, na sasak, jebes ovo sto ucis do 20 poteza napamet

Rekapitulacija prethodnih 6 strimova: uključuju se svidler, doteran u odelcetu, jedva primetnog ruskoh akcenta i utegnuta sopiko, svidler preozbiljan, dominantan, vidi da ima šansu pored soja boy-a girija da kara ovu, sopiko, opet imamo rosolimov napad, saće da pršti sopiko, hoće svidlere sig, ovoga puta.

30 poteza naknadno naravno da nista ne pršti, nego da će i ovo da bude snuz fest, dolazi on, u majici umazanoj od kečapa, sa akcentom tvrdim kao tinejdzerski kurac, preko skajpa koji puca na minit, Griščuk, Chad da kaže Sopiko kako nijedan njen komentar nema mnogo smisla, dok Virgin Svidler crveni i pokušava da situaciju uozbilji.

Nakon nekoliko sati, još jedan draw na tabli, i svi odlaze kućama, vidno depresivni.

Mega faca je. A nije kod Karlsena samo njegov autizam ono sto odbija ljude, pa i Ivančuk je potpuno luda osoba ali je mica i svi ga vole. Al ovo, ovo je demon

Ivanschuk je moj spirit animal

idi u kurac, ne mogu vise od 3 da povezem nikako

Ahhaah ajde bre neka ugase ovaj sport

većina tih top šahista su male sisice i generalno su mutavi, griščuk piša

većina tih top šahista su male sisice i generalno su mutavi, griščuk piša

nazalost, moram se sloziti

ali ima zanimljivih glava

treba ovo da se igra do ko prvi dobije 6 partije, pa neka remiziraju dok ne crknu.

ko prvi ponudi remi gubi borbu za titulu ahah

ukljucim se malopre u novo razvlacenje ovih i griscuk isprica najkulju pricu kako igrao basket protiv karlsena, i kako igra ko picka, i kad zavrsi ovaj giri kao "pa da, to je to" :)

premotajte lajv strim kad pokazuje otprilike 00:54:00 za karuanu tajmer (posle 40. poteza), zlato je.
ako neko zna da izvuce taj deo iz strima, dobro bi bilo sacuvati.

Ne mogu vise da podnesem Maurisa Eshlija, stvarno ne mogu. Jbt, jede covek govna o prednosti od 0,25 pesaka, kao da je gotova partija. Alo bre.

Ništa nisam gledao danas, ali sam umro od smeha kad sam naleteo :D

https://twitter.com/chess24com/status/1065310407227777024

Evo kakav je Magnus na konferencijama kad mu rezultati nisu po volji

https://twitter.com/olimpiuurcan/status/1065316421347889152

Na prošlom meču za titulu, Karjakin je, posle poraza od Karlsena, bio pa recimo raspoloženiji za razgovor sa novinarima i uopšte sa svima koji su ga nešto pitali. Kažem recimo raspoloženiji jer naravno da nije raspoložen, toliko je blizu bio da postane svetski prvak, i znači koji minut posle završetka tog meča zbog kojeg je Karlsen osvojio titulu, sa Karjakinom se mnogo lakše priča.

Da je dosadan meč, stvarno jeste, ali ko ima vremena, evo danas su Giri, Griščuk i Svidler komentarisali, pa to ne može da bude loše, Griščuk ima neku priču za svaku situaciju i ne libi se da kaže šta mu padne na pamet. Sad jebiga bilo bi lepo kad bi stavljali neke hajlajtove, kao recimo za ovaj basket :)

A Ešli se razume u šah ko moj komšija kome je nadimak Marva. Jednom neka pozicija gde recimo beli ima baš opasan napad, još uvek crni po kompjuteru može do remija, ali deluje kao da je gotovo. I on na prvi pogled - šta, o čemu pričate, nema beli nikakav napad, evo kažite neki potez - pa recimo konj f5 - pa ako konj f5 onda ja pešak g6 i šta, ne vidim gde je opasnost - pa onda konj h6 - haha pa onda ja... a čekajte, zablokirao mi kompjuter, ne mogu sad da odgovorim šta bih ja

ahhahaha kakav brat griscuk

giri zabranio sopiko da dolazi na druzenje sa svidlerom, vidi da je djavo odneo salu, mada bih rekao da ce pre griscuk jebati nego svidler