Ne igram šah, druye, samo pratim rezultate i istorijat, zanimljivo mi, mozemo da odigramo al nista to ne bi dokazalo, tj prilicno sam siguran da bi mali lvl zadovoljstva prozivelo to kod tebe, jednostavno ne umem
dong je jedini koji bi ustvari mislim bio na 50-50% u mecu sa karlsenom. alireza recimo 40%, jebem li ga, bice on prvi posle, radjabovu recimo dajem isto malo sanse jer mi on izgleda ko neko ko moze da eksplodira da otrese svakog.
karuana, gust mec, izgubi kad krene brzi format, nakamura bi pobedio da dogura do brzeg formata, al to nikad nece da se desi, jan, videli smo kako izgleda kad upadne u mec, i tako.
ovi ostali da ne pominjem, imali su i bolji koji su mogli da igraju kandidate.
Onaj mali Indijac Pragnananda ili kako vec ce moci da parira Karlsenu za par godina, drugi niko ne moze, Karlsen igra umne igrice a mali Indijac ne razume engleski
Salim se donekle, Caruana ako dobije ovaj turnir kandidata ce mozda moci da ga dobije, eventualno Nepo ako ojaca zivce. Iskreno za to i navijam, bas bi bilo kul Nepo da dobije ovaj turnir i da razguzi prepotentnog Karlsena
Zapato oćeš da te izdegenjam u 20 lakih poteza? Na čemu igrate btw?
Na šljaci
JAN NEPOMNIJAČI
MELKI MI SE PO KURCU KAČI
Znači ne smeš. Dobro, pretpostavljao sam ionako.
Ne igram šah, druye, samo pratim rezultate i istorijat, zanimljivo mi, mozemo da odigramo al nista to ne bi dokazalo, tj prilicno sam siguran da bi mali lvl zadovoljstva prozivelo to kod tebe, jednostavno ne umem
Ne umem ni ja, relax :) Ono, igram od sedme, ali zadnjih 15 godina jedva da sam igrao uopšte.
Nepo razbija ove indijance
gledam tabelu kandidata, i jedini koji bi mogli neko sranje, mozda, da naprave karlsenu su ding, radzabov i alireza, koji su zakucani za dno trenutno.
Otkud hikaru u ovoj prici, bio sam uveren da njega boli djoka vise za klasik
dong je jedini koji bi ustvari mislim bio na 50-50% u mecu sa karlsenom. alireza recimo 40%, jebem li ga, bice on prvi posle, radjabovu recimo dajem isto malo sanse jer mi on izgleda ko neko ko moze da eksplodira da otrese svakog.
karuana, gust mec, izgubi kad krene brzi format, nakamura bi pobedio da dogura do brzeg formata, al to nikad nece da se desi, jan, videli smo kako izgleda kad upadne u mec, i tako.
ovi ostali da ne pominjem, imali su i bolji koji su mogli da igraju kandidate.
ukratko, imacemo novog sampiona kad se karlsen povuce
Imaćemo novog šampiona kad Ramešbabu Pragnananda udje u pubertet konačno
Onaj mali Indijac Pragnananda ili kako vec ce moci da parira Karlsenu za par godina, drugi niko ne moze, Karlsen igra umne igrice a mali Indijac ne razume engleski
Mali Indijac još spermu nije dobio, ali biće to svetski šampion sig
Salim se donekle, Caruana ako dobije ovaj turnir kandidata ce mozda moci da ga dobije, eventualno Nepo ako ojaca zivce. Iskreno za to i navijam, bas bi bilo kul Nepo da dobije ovaj turnir i da razguzi prepotentnog Karlsena
Ma nije Karlsen prepotenko, msm da je na autisticnom spektru a oni ne ulepsavaju svoje reci
od svih ubersampiona svih sportova i igara sto znam, karlsen verovatno najprijatniji lik ovako, ne jede mnogo govna.
realno, po karakteru menjao bi 5 kasparova i 4 fisera za karpova i karlsena.
jos 2-3 godine da saceka da se popne na vrh svih lista svih sampiona i aukurac. zasluzio, jbg
Uvijek se iznova fasciniram kako vukajlijaši žustro prate neke sporedne “sportove” počevši od f1 do šaha