ŠAH

1. Karpov-Kasparov mislim da je to najintenzivnije rivalstvo u istoriji sporta. Čiste suprotnosti u karakteru i političkim stavovima, ideal režima protiv disidenta, hladnokrvni Rus protiv vatrenog Jermeno-Jevrejina. Odgovarajuća suprotnost i u stilu igre, nezaustavljiva sila protiv nepomerljivog objekta, a gotovo potpuno izjednačeni po snazi i tvrdoglavosti. U pet mečeva za prvaka sveta ukupni rezultat 21-19 za Kasparova uz 104 remija.

2. da taj skor je u pitanju, bas to pise na kraju dokumentarca, mada su posle igrali jos par egzibicionih meceva

http://i.imgur.com/XbPnwf7.jpg

lolz

3. Impresionizam bas ima lose stavove u vezi saha. Pod lose mislim da se uopste ne slazemo. Obdojka na pesku pa lol. Sto nisi uporedio sa atletikom nekom tipa da je u 110 sa preponama bitno samo preskociti sve prepone a nebitno koliko brzo? Sah se igra na vreme stoga je vreme vrlo bitno i ne vidim zasto igraci koji brze razmisljaju ne bi bili povlasceni. Zamisli da teu kazu moras brt kad primis loptu da se zamrznes na sekund pa tek onda da bacas pas jer jbg ostali razmisljaju sporije i to nije fer. Shvatas kakvu si glupost lupio?

4. Ne volim šah na vreme al ja ne dobijam 2 miliona godišnje pa sam odredjujem svoja pravila
    Da bi bio bolji od protivnika moraš u glavi da imaš potez više od njega isplaniran a da bi to mogao treba ti mozak a ako je brz nebo je granica
    Zato ni ne mogu svi biti šahisti a primeri su dušan 1001 i Radmilo Topola

5. Radmilo topola mije pusxio gowno

6. A stalno se lozio da me dobije nub. Mada sam i tebe odro hahaha

7. 1:1 je ne lupaj jebene gluposti

8. I tu jednu što sam izgubio me vreme sjebalo. Nisam igrao na vreme pa si me prejebao na brzinu al priznajem poraz nema tu šta

9. Realno sam bolji, egal sa trucem sam bio

10. E ne znam ja, vidi semafor

11. Haha pa pizda vam materina sa obojicom imam pozitivan skor, imam i dokaz tamo, piše koliko je odigrano i koji je skor.

12. Hahahaha sa kim bre imas pozitivan skor??

13. Pseto kukao kako mu je žena visila na telefonu ili tako nešto, kako je morao s vece šolje da igra, kako ne voli na duže od 5 minuta (ok ovo razumem, navika xd), a ja pravio partije na 10 ili 10+5 ne sećam se, pa kako je igrao u gužvi, samo što nije smislio izgovor da je pijan, kao tlmo, lol

14. I sa tobom i sa bokserom, evo idem da palim laptop da vidim baš.

15. Okej bokser je neka tilmo 1.0 verzija, on se ne računa.

16. Ajde da igramo pederu

17. Ako imas muda i devojka ti dozvoljava. Ako ti ne dozvoljava mozete i zajedno protiv mene xd

18. nemojte se goziti braco cek da iscitam sta ste nasrali

19. Impresionizam bas ima lose stavove u vezi saha. Pod lose mislim da se uopste ne slazemo. Obdojka na pesku pa lol. Sto nisi uporedio sa atletikom nekom tipa da je u 110 sa preponama bitno samo preskociti sve prepone a nebitno koliko brzo? Sah se igra na vreme stoga je vreme vrlo bitno i ne vidim zasto igraci koji brze razmisljaju ne bi bili povlasceni. Zamisli da teu kazu moras brt kad primis loptu da se zamrznes na sekund pa tek onda da bacas pas jer jbg ostali razmisljaju sporije i to nije fer. Shvatas kakvu si glupost lupio?

Taj rad, mrzelo me da dajem kontra primer zato sam samo napisao "lol"

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.