Izbori 2016.

1. Koje čojstvo i junaštvo kad ste plakali u Ujedinjenoj omladini srpskoj da idu Vojvođani da oslobađaju vašu Bosnu lol

2. Nismo brt na sta ti ja ličim? Dala je psa za 150 posle.

3. Zato što smo tad mislili da ste srbi. Naivni bili jbg. I sad smo, čim vas trpimo u Vojvodini.

4. Ja bi voleo da je Srbija Šumadija

5. Vi da ste nešto mislili oslobodili biste se sami, ne bi morao ostatak Srpstva večno da vas vadi iz govana i gubi svoje najbolje zarad golih bosanskih vukojebina koje ni vi nećete, već prvom prilikom bežite preko Drine.

6. care da li je istina da su hrvati pokatoličeni srbi zapravo

7. U nekom manjem procentu da.

8. Vi da ste nešto mislili oslobodili biste se sami, ne bi morao ostatak Srpstva večno da vas vadi iz govana i gubi svoje najbolje zarad golih bosanskih vukojebina koje ni vi nećete, već prvom prilikom bežite preko Drine

Sad osnovano sumnjam u Carevo poznavanje istorije. Iz njega samo mržnja i ljubomora govore.

9. Nešto slično, samo ublaženo, je rekao i Ćorović. Ima ti još mnogo da čitaš dok budeš bio kvalifikovan da sumnjaš u moje znanje.

10. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    Ima ti još mnogo da čitaš dok budeš bio kvalifikovan da sumnjaš u moje znanje.

11. Oćemo vratiti bosance u bosnu kad postanemo nezavisna voivodina?

12. Ne nego će siđoši da vrate vojvođane u Mađarsku

13. Nego šta nego hoćemo. I uvodimo rečnu patrolu na Savi.

14. Deki podržava Veliku Vojvodinu lol

15. VOJVODINA DO TAMNAVE!

16. Kada osvojimo Segedin, ovu Palavičinijevu skulpturu premeštamo tamo, nema smisla da stoji u gradu koji nema veze sa Nenadom.

17. Ajd da damo Vojvodinu za Kosovo? Ionako je duže naše

18. To bi zapravo bilo jako dobro za Vojvodinu

19. Šiptari u Vojvodini - proizvodnja maka skočila za 1389%

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.