Izbori 2016.

1. da,care,odma cemo da izvrcemo reci zarad humora nikad dosta.

kapiram bohore.sve je to jasno,al moramo negde i nekada imati svoj stav.ne moramo se bas odma natrciti.
    zalagati se za sebe je valjda normalna stvar.

2. Nema tu izvrtanja reči, male države se ništa ne pitaju i njih niko ne pita.

3. Možemo samo da štelujemo interese i to je to

4. Odlično Kelte, samo bi bilo dobro da istakneš kojoj velikoj sili odgovara, recimo, Kosmet u sastavu Srbije? Ili jaka Srbija uopšte? Čisto da vidimo na koga se trenutno valja osloniti.

ni srbiji vise ne odgovara kosmet u sastavu srbije, jbt, sta ocete, muslimansku drzavu komplet? ili nekako ako bi moglo da se ukloni tih par miliona ili koliko je siptara dole, pa da naselimo koga tu? jebalo vas to "kosovo nase", bila nekad nasa teritorija, al nema vise ljudi, osudjeno da postane siptarsko od momenta kad su oni imali po 5 dece u porodici prosecno, a ono srba sto ostalo oce u beograd.
    te munje, pa sto u drugim zemljama zive manjine i tako to, ostavite za drugu pricu, dok se relativno dobro zivi, nikom nije u interesu da pravi sranje. kad malo postane nelagodno, izbija sranje.

ono sto hocu da kazem, srbiji je trenutno u interesu da resava ekonomsku politiku u nadi da ce da se oporavi dovoljno da pocne da privlaci ljude koje bi mogla da integrise i naturalizuje u srbe inace za 50-100 god necemo ni da postojimo vise. biracemo dal cemo da budemo nemacki poslusnici, ili muslimanski majmuncici, ko sto smo bili 500 god. i opet cemo da odaberemo ovo drugo, jer ovi odozdo bolje znaju da nas dirnu u emocije od hladnih zapadnjaka.

5. http://vukajlija.com/forum/teme/69278-izbori-2016?strana=246#post_3504173

Hahah to

Treba lizati bulju ovima sto su nas bombardovali, ne da bih dao i kosovo nego bi im i kurce popusio da udjemo u eu. A i nato ko ga jebe.. Samo sto je to politicko samoubistvo dok se jos malo ne izmanipulisu glupo srbi

6. nisam ni rekao da cemo biti glavni u g 8.

7. Kako bih ti rekao, Kelte, Kosmet poseduje Trepču i manje basene, tako da je prilično povezan sa ekonomskim pitanjem, da ne pominjemo položaj, poljoprivredni kapacitet i slične stvari.

A nešto mi se čini da si ti jedini nacionalista kog sam upoznao da se zapravo zalaže za smanjenje teritorije. Samoopredeljenje nije izraz nacionalizma, već socijalizma.

I nisi mi odgovorio na drugi deo pitanja. Dakle, kojoj velikoj sili, izuzev Rusije, odgovara jaka Srbija i bez Kosmeta?

8. A što se tiče integrisanja Srba, to tek nikom ne odgovara. Što se tiče poslušnosti Nemačkoj, Nemačka je naš najveći trgovinski partner od 1935. bez prestanka. Toliko o "biranju" da li ćeš biti nemački poslušnik.

9. Treba jos veca kucka da budemo nemcima

10. Ma neće Kosovo biti ničije. Tj rešićemo se pacova, a od naših se niko dole neće vratiti. Jednostavno.

11. Kako bih ti rekao, Kelte, Kosmet poseduje Trepču i manje basene, tako da je prilično povezan sa ekonomskim pitanjem, da ne pominjemo položaj, poljoprivredni kapacitet i slične stvari.

A nešto mi se čini da si ti jedini nacionalista kog sam upoznao da se zapravo zalaže za smanjenje teritorije. Samoopredeljenje nije izraz nacionalizma, već socijalizma.

I nisi mi odgovorio na drugi deo pitanja. Dakle, kojoj velikoj sili, izuzev Rusije, odgovara jaka Srbija i bez Kosmeta?

aj budi realan i zamisli nacin na koji bi mi povratili kosovo, pa makar na silu. I kako bi se drzala ta oblast ako 95% stanovnistva ne podrzava tvoju vlast?
    Ne zalazem se za smanjivanje teritorije, vec za predefinisanje strategije oko teritorije koja nije nasa. Npr presevo i delovi juzne srbije. Ako se ljudi ne izjasnjavaju kao srbi, a svi su u jednom, pogranicnom delu, a ne razudjeni imas problem.
    Zatvaramo oci na stvari koje se ponavljaju a jedemo govna o kosovu umesto da se sedne i malo prouci lekcija i napravi strategija da se ne gubi dalja teritorija na isti nacin.

I nisam nacionalista, daleko od toga.

12. Armine da li želiš jednu emisiju da ti dam da odgledaš?

13. Care, za rad čea učiš istoriju Pakistana, osim mazohizma?

14. Ja danas skidao šolju da u dvorištu klešem kamenac sa uliva za vodu iz vodokotlića. Jebiga, tvrda česmuša pa se talože sranja. A posle sam na bis kokakolom otpušio sifon u sudoperu, jes' onaj plastični od tri evra, ali skupo brate, nema se kinta za novo nego krpi šta moraš. Zvao bi ja vodoinstalatera i onog govnjara što otpušava, ali majstori seronje popiju dva piva i kafu, drndaju petnaest minuta i uzmu dva vajferta. Pederi skupi, sve moram sam da radim. Nedavno sam menjao i česmu na umivaoniku, opet kamenac, pojede metal. A klasične sijalice lagano zamenjujem LED svetlima. Manje troše, a isti kurac svetle. Kad imam para, promenim po jednu.

Kosovo? Pa lepo je to, to je srce Srbije, baš bi bilo dobro da ga sačuvamo.

15. Jednostavno je, Kelte. Diplomatija čuda pravi. Iste primere nerazuđenog stanovništva imaš u Bugarskoj (Pomaci), Srbiji (Senta-Ada-Kanjiža), Slovačkoj (Rusini)... pa države nemaju problema sa suverenitetom u tim oblastima. Problem Srbima ne čine Albanci kao takvi, već diplomatija koja sprečava zavođenje reda. Pitanje je koliko Albanaca podržava kosovski režim iz primoranosti. Uostalom sisanje ruskog kurca dovodi i do vojnih ulaganja (da ne kažem dizanja baza).

16. Ae boh

Inace kosovo se nece vracati, bar ne u ovom veku, sto kaze celt stanovnistvo se tako izjasnjava i molim lepo pozdrav, nije to sad podeljeno zanavjek teritorija hah svaka cast siptarima odlicna taktika

I dalje ovi za rusiju mi nisu odgovorili koja je to jebena logika, ako izbije sranje pogledajte oko sebe, ko nas mrzi i ko je sve u eu i natou i sta moze rusija tu da uradi bili bi jebani za 17min

17. I i dalje izbegavaš drugi deo mog pitanja, Kelte, ne valja ti to.

18. Arm biće na temi o Mariću

19. Bruse, sjajna je stvar i ta Evropa, nego znaš kako, Poljaci se žale kako ne mogu da otplaćuju dugove jer im propisi EU zabranjuju da imaju iznad 33% francuske poljoprivredne proizvodnje. A i Bugari se žale kako ni struju više ne mogu da plaćaju. Znaš istočne Evropljane, ništa im ne valja.

20. NO, ispiti jebiga.

Armine, dobro pitanje, samo ne znam da li si čuo da je NATO smanjio ugovorima našu vojsku. Možda to i jestw dobro, jer šta će nezavisnost srpskim govnarima, ali rusko konvencionalno naoružanje je malo preozbiljno za čitav evropski NATO zajedno, a prošli put kad su Rusi pokazali da ih ne treba potcenjivati u takvom ratovanju su naše komšije loše prošle.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.