Izbori 2016.

1. А је л сте имали некад спику да риба тражи да пишате по њој и то? Осим ако није згазила на јежа, мсм лололо

2. Nisam brt i volim sto nisam ako mi verujes. Mada i ne znam kako je to izvodljivo meni kad se digne ja ne mogu da pisam. Jedino ako se samo to desava pa ono spustem mi kurac ispisam se po njoj i kao e hvala ti nista nista i drugi put ne moras mi pruzas ruku ispisana si malo

3. Solidno poznavanje materije

4. Da kupim cigare pa ću da bacim vrv neki vlasinbar post ok

5. Све преко - тешка дијагноза из детињства.

Otkad svi postadoše psiholozi? Profe, to mi zvuči kao neka teška popularna psihologija, naizgled objašnjava, a iznutra nezasnovano.... Ili misliš da se čovek rađa dobar, pa ga iskvare traume? Ajd nek su i traume, recimo, ali šta, zabranio bi invalidima da koriste kolica? Ma voleo bih svima da na 48 sati uvalim neku perverziju opaku,da misle da ne mogu bez toga da budu zadovoljeni, i onda kroz dva dana da ih pitam šta misle o tome.

6. Ima jedna kuja u Koc, tipa kad je klinka bila 14-15 počela da daje i to ne da daje kad pitaš nego da se nudi, treslo je bar 15 likova moje godište o starijim da ne pričam i odvezem je jednom na igralište i hoću da je jebem al opet ne znam brt karo tri puta i to ribu koju sam šetao 2 godine najpre. Krenuo neku pričicu kao voliš ti m voliš baš dosta ona priča šta voli krene peting, drkanje mislim se ma vodim te gajbi neće keva da izvali ne mogu u kolima da jebem, ne znam kako jbg i hoće ona odemo kod mene trsnuo je dva puta po 3 minuta i malo me sprdala kul lik bila, kao sviđam joj se, da se malo šetamo ja reko ajde jbg i brt posle tri dana skapiram da je jebe pola sela i prekinem to. Dopisivao se posle kad sam se oženio sa njom slala mi slike i video materijal za drkanje, posle čujem jebali je petorica nagruvanu kserima u bolnici završila, sad je u manastiru u Švecke, žao mi, a brt nije bila bolesnik, to tuče, kaiši, gušenje, riming i to. Greota, čestitala mi rođ pre neki dan ;(

7. ali ovo ne moze biti normalno koliko god neko bio otvorenog duha

Normalno, u tom smislu u kojem podrazumevaš, ne. Samo, ima drugih smislova i svetova i duhova. Ne bira čovek šta će da ga pali, moraš priznati to. Ja bih rado bio deset cm viši, mišićav, crvenokos i uzor socijalnosti. Al nisam, jbg. Poenta je samo da to držiš u svom krugu.

8. Vald ali u ekstremima je čar. Ako se svaki dan ubijaš se alkoholom nije ok jer ti fali ekstrem. Tako ti je i sa seksom valjda ok je da nehotično ispskaš po faci ali nije ok da mi svaki put traži to jbg gubiš prskanje po faci kao ekstemni užitak tako nekao kapiraš sto posto

9. Nisam siguran da je poređenje na mestu. Ko što rekoh, ne biraš na šta se ložiš, a alkos možeš biti ili ne.

10. Валд, знам ја да су људи имали, имају и имаће тешка детињства (највише из разлога што многи родитељи нису ни требали да постану једни), ја само кажем да бичевањем цупи која је из те приче само храниш ту лошу ствар коју она има проблем да искашље из себе. Секс, колико год груб био и колико год анималан био, не знам како би икад и са каквом аргументацијом требало да пређе ту границу где неког од учесника (хехех) треба да повређујеш. Ок ако си навикао да и даље тако наставиш или, барем, тражиш истомишљенике...али то што си НАВИКАО, е то треба лечити, реално.

11. Deky prica o seksu i to treba prihvatiti kao istinu, cigani se bar zene sa 11 i znaju... a tu je uvek i neka sestra

12. Glede izbora, mozda je nerealno ocekivati promenu na ovim izborima, ali na predsednickim dogodine svakako. Mada...

Narod nije letargican, jednostavno se povukao. Ovo je vreme kad normalni ljudi sede u bioskopu i gledaju film, pa udje kabadahija sa mobilnim telefonom i prica. E sad, imesto da ljudi izmlate govna oni jedva cekaju da se film zavrsi i da odu kuci. Ne zele da budu uvuceni u taj mulj.
    Lazna je slika da su krezavci vecina, naprotiv. Oni su samo glasni i bahati, jer im je to jedini moguci nacin. Ne umeju nista kreativno, pametno, nisu sposobni nizasta. Predsednik je svojim primerom dao signal da je vreme za nepismene i glupake, bez skole i priglupe da prigrabe neki status. Oni znaju da bi svuda drugde osim u paralenom univerzumu zvanom Srbija cuvali ovce i zato ce grcevito braniti ovaj nepomen od sistema. Tako da mozda ovo jos potraje godinu, dve pa cao.

13. ne bicuju se oni iz sve snage nego samo da pecne.ja ne volim sex igracke, sam njihov dizajn mi je odbojan.zlatni tus i topla cokolada su zakon

14. Normalno, u tom smislu u kojem podrazumevaš, ne. Samo, ima drugih smislova i svetova i duhova. Ne bira čovek šta će da ga pali, moraš priznati to. Ja bih rado bio deset cm viši, mišićav, crvenokos i uzor socijalnosti. Al nisam, jbg. Poenta je samo da to držiš u svom krugu.

Shvatam ja tvoju "sa tim se radjas" logiku ali to nije tacno jbg.

A deki je pokusao da ti objasni ovo(ako sam razumeo): da pretpostavimo da je normalno nabadanje u rebra i sad jebete se stalno ti nabadas saras malo malo rebra malo bubreg malo u glavu ona fura hematome al zadovoljena. I sad jebo si je sto puta i logicno zeli nesto vise smorilo jbg sta ce zeleti onda da je iskundacim po glavi? Ciglom da je izotvaram dok je jebem sta? Nemoj jebatine moze da bude normalno

15. gde ste vi videli da se neko lozi na tesko povredjivanje.takvih mozda ima jedan u milion.jok sad riba voli da joj neko sece ruku dok je kara ili vadi oci.preterujete

16. Vučiću zajebi sa izborima brate.
    Nova godina negde 2008 fazon.
    Restoran neki kurac palac i naravno izbije tuča oko pol 3. Haos tu i sve neki sivonja bio kriv i navalentan prema devojci za mojim stolom. Zajednička drugarica moje drugarice. I sad ona tu zahvalna Bog zna kako da je vozim kući. Oke. Kao ajde uđi da popijemo još po jedan Vinjak ja kao da ne bude previše bla bla lokao sam ga celo veče i pijan sam jako tj nećkam se jer znam ako uđem neću odgovarati za svoje postupke nije Vinjak problem mogu ga popiti dosta. Da skratim, kad smo počeli da se skidamo prvo što mi je skinula kravatu i stavila sebi oko vrata. Ni slutio nisam. Ispostavi se da devojka voli da je gušiš tokom seksa. Ja pijan jebem ti ne bi izvalio ni da umre a ne kad krene da koluta očima. I preteram a čini mi se da nisam jako stegao. Krene ona da krklja jebem ti ja se otreznio u sekundindi. Jedva uguram prst da joj popustim ono gurnem je jako od sebe. Ona padne sa kreveta na pod i tad krene da svršava čini mi se minutima da je trajalo. Sačekam ja da prođe sve to, ona srećna do jaja ja popušim cigaru i kad sam joj raspalio šamarčinu, mislim da je htela glava da joj spadne. Nešto se mislim nek te tata guši kad te rodio tako ludu. Kasnije mi objasnila da je burazer davio oko nekih patika su se svađali kad joj je bilo 14 dina i da je tada shvatila da voli to. Izvinem se za šamar i odem ko gospodin.

17. али то што си НАВИКАО, е то треба лечити, реално.

Navikao? A moguće da neko od samog početka svoje seksualne svesnosti ima neke čudne ideje? Pa možeš lečiti bolest, ne čoveka...
    Nego, nebitno da li si se rodio s tim ili navikao, dok ne činiš nekome ono što neće, to mi je ok. Izuzimam patologiju tipa teških telesnih povreda, to nije po meni ok. Dominacija može na sto načina da se iskaže, i odglumi, jbg, ali ubivanje od batina nikad ne bih mogao. No ko voli, nek izvoli, njegov život, njegova stvar.

18. Je l si jebo nekad nešto van svog sela?
    Kako vole da ih biješ.
    Edit: Pseto je

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.