Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
PENZIONER
Ninka_92
Ninka jebeni hahaha
http://vukajlija.com/reakcije/39287
Da, stvarno, đe je Ninka? Garant je završio faks, pa sada sa Grigorijem ulaže u nekretnine 50:50
Радијација
Rade kraljina koliko se cimao čovek. I ono sa Morave što je snimao i sve sa it sekcije kralj.
Pitamo se koga nema, a da li ikoga od nas ima?
Nema niđe nikoga, svraća i sad poprilično ljudi ali malo ko učestvuje. Nit se forumira, nit se komentariše, nit se piše, nit ocenjuje...otišlo je sve u kurac...i nek je
sve što je lepo prođe :) xD
Gazimudo :(
Ima tema ona za lečenje kad god je vidim poželim sa setom u oku da vidim ispod Gazimudo, malopre ;(((
Šteta je što se sajt polako gasi. Prvi put sam ušao na sajt pre 5-6 godina, bio je ultra popularan i onda je nekako pao u zaborav. Tražio sam pre 7-8 meseci nešto na netu i video Vukajliju i rekoh da svratim, bzvz, nemam nalog, nemam ništa. Vidim na forumu neke glavice, na temama koje me interesuju, njih 10ak entuzijasta se vrti u krug, ali generalno i oni sve manje čitaju šta drugi pišu, mahom se svako sam sa sobom dopisuje. Tužno, braćo i sestre, drugovi i drugarice, zaista tužno. Kad su i na jebenom netu ljudi otudjeni, kakvo li je tek sranje na ulici.
@autor FaceCleaner, koju školu pohađaš?
ај не сери ок?
мрмун, мешалина, џими, пајконп, кувајлија
Bili Šarp, Enemi, Perović
Zmia, Blek Hol, Delevra
Eh.
eh delevra
SEKI ĆU DAM BONU KAD OSTANEMO SAMI A TI BATO OKRENI LEĐA DA ČIKA METE 100DIN NA IKONU
Оџа