Ok, Žajk, pošto brt si me izjebao najstrašnije, a ja nisam džulov iz Lebane da ti oprostim, računaj da tokom ove godine ostaješ bez funkcionalnih kolena.
Slušaj sad pažlivo. To što misliš da ljudi koje si zajebao ne postoje jer si ih zajebao preko interneta, to je tvoj problem. Da ti dam savet za sledeći put: ne jebi ljude koji ti znaju ime, prezime i gde stanuješ. Nije mi cilj da se kompromitujem na internetu, pa ću samo toliko da napišem, a ti vidi šta ćeš da misliš.
Ko nema pare za zajebanciju, taj ni ne igra kladionicu, jebeš pare.
Burazer moj mali pre mi se žalio da oće neki stariji lik da ga bije, ja ga pitam zašto oće da bije, kaže, pa pisao sam mu na nekom statusu ovo, i ono, i spominjao ono. Reko, okej, idem s tobom, al samo da gledam kako dobijaš batine i da lik ne pretera. Nisam bio tu, al dobio je batine posle dva meseca. To je stvar odgovornosti.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
давим се
Hahah ne mozes da ne volis zajka
Solidna tajna. Tolika da ni igrači Independijentea nisu znali
Ok, Žajk, pošto brt si me izjebao najstrašnije, a ja nisam džulov iz Lebane da ti oprostim, računaj da tokom ove godine ostaješ bez funkcionalnih kolena.
!!!
DAŽAJK
DAŽAJK
hahahaahh zhajkove dojave iz argemntine i shifra jebena DAZHAJK
trebali smo znati
http://i.imgur.com/IJ3BrEF.png
#NEZHAJK
Postavite i pare će Vam biti vraćene + ODLAZIM.
Jesi ti realan, nastavljaš da zajebavaš?
Slušaj sad pažlivo. To što misliš da ljudi koje si zajebao ne postoje jer si ih zajebao preko interneta, to je tvoj problem. Da ti dam savet za sledeći put: ne jebi ljude koji ti znaju ime, prezime i gde stanuješ. Nije mi cilj da se kompromitujem na internetu, pa ću samo toliko da napišem, a ti vidi šta ćeš da misliš.
Imaš pozdrave i od moja tri burazera.
Biceps je ljut grrrrrr
Usraće te radjard od batina, samo da sabere pare za autobus do tebe, sve si mu uzeo, a to nije dobro, žajk, nije dobro.
Ko nema pare za zajebanciju, taj ni ne igra kladionicu, jebeš pare.
Burazer moj mali pre mi se žalio da oće neki stariji lik da ga bije, ja ga pitam zašto oće da bije, kaže, pa pisao sam mu na nekom statusu ovo, i ono, i spominjao ono. Reko, okej, idem s tobom, al samo da gledam kako dobijaš batine i da lik ne pretera. Nisam bio tu, al dobio je batine posle dva meseca. To je stvar odgovornosti.
odobravam (7349)
Rađ gospodin.
Strog ali pravican kao i svaki kosovac.
http://thefilmspectrum.com/wp-content/uploads/2014/02/Screen-Shot-2014-02-05-at-5.40.38-PM.png
Čuvaj se Dario, vrebamo te.