Brzo, ali nesigurno

1. аххахааххахаа али како вас је изјебо

2. Samo što žajk ima 25 godina skoro, ali ok.

3. a cekajte znaci ipak je bio los izvor dojave ili..??

4. Posle 10-ak dana pauze nova analiza NBA igrača. Večeras samo u vašem gradu!
    Oni koji žele da vide detaljnu analizu, nek napišu VRISNULAVRISNULAAJŠAVIŠEPUTAAJŠAVIŠEPUTA!

5. a nmg da se pomirim sa tim da je zhajk hteo da se izjebe ljude koji mu bezuslovno veruju..a i ne treba mi odgovor na ovo gore pitanje ne zelim da ga cujem

edti nemoj lecki sad o NBA tesko mi je da vidimo sta je istina

6. Zajebi basket sad 3 dana žalosti

7. Žajk treba od modova dobiti minimum 3 odabrane. Zajebavate ga godinama i ovaj šuk je za respekt.

8. A stvarno brt zajk i dojava iz argentine pa hahahahahaha pre bi dzankiju poverovao

9. hahaahahah dzanki i zhajk vam sjebali pare

10. Ps odigrao bi da Kosma dodje ovde i kaže da kolego s posla reko jbg znaš to
    Pogotovo da je 100%

11. a sto li dzanki ne dolazi vise

edit ja sam juce zategao sa mojih 20$, i ortaku rekao da igra gde je bilo mojih 50% ako dodje a on odigra sa oko 3k-4k..na vise mesta :D

12. Hahaha oa odigrap bi i ja ds sam bio tu cisto da ispostujem ali srecs nisam pa mogu ds vas jebem

13. J. Parker - MIL UP+ 13.5
    Posle ol stara, imao je 23 pa 28 poena. Izgleda da mu je prijala promena u startnoj postavi, naročito to što Greg Monro startuje sa klupe, pa ima više lopti za njega. Igraju protiv Lejkersa, protiv kojih bilo koji igrač može da ima veče. Imam i Majkla Kartera Vilijamsa i Krisa Midltona na nekim zmijolikim tiketima.

Z. LaVine - MIN UP+ 14.5
    Trebalo bi da igra startnu u ovoj utakmicu, a i bez obzira na to, on ima 30+ minuta standardno, a ne libi se da šutira. Kao što već više puta rekoh, Boston odlično brani igrače na spoljnim pozicijama, ali igraju jako brzo, pa njihovi protivnici imaju dosta šuteva. Imam i Karl Entoni Taunsa na nekom tiketu, kad malo razmislim, možda čak ima i više smisla da se on odigra jer Boston često ima problema sa protivničkim centrima.

J. Sullinger - BOS UP+ 11.5
    Minesota ima samo dvojicu igrača koji igraju pod košem, Taunsa i Denga, i oni moraju da igraju po celu utakmicu. A pošto je odbrana Minesote bušna, naročito sad kad Lavin igra startnu (ako stvarno bude igrao tj, a najavljen je), biće još bušnija, tako da imam i Ajzeu Tomasa i Bredlija.

M. Ellis - IND UP+ 15.5
    CJ Miles je povređen i ne bi trebalo da igra, a i Džordž Hil ima problema sa povredom, tako da bi Elis trebalo da ima više lopti u napadu. Ako Hil bude igrao i ne bude imao problema sa povredom, logičnije je da on dođe.

K. Korver - ATL UP+ 10.5
    Igraju protiv Golden Stejta protiv kojih uvek pada dosta poena, tako da ima smisla da dođe i Pol Milsap, možda i Horford i Tig (koji je doduše malo igrao u prošloj zbog povrede, ali valjda se oporavio). Korver je imao operaciju pre ove sezone i oporavio se baš pred početak, pa nije imao vremena da se dobro spremi i nije do sad bio na nivou koji se očekuje. Nadam se da mu je ova pauza dobro došla.

Da ubacim još i Džamala Kroforda ovde. Klipersi igraju protiv Finiksa, on je u odličnoj formi, a Kris Pol je imao problema sa povredom. Ja ga nisam igrao jer ne znam da li će Pol igrati - ako ne igra, Kroford će imati veliku minutažu i mnogo šuteva, a i sa Polom je moguće da će doći.

Sve plusevi, naravno.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.