Prijava

Pa jel objavio? I gde?

Haha pa objavio je i onaj zvoganj, al dinara video nije, mada će nakupiti riba sig, iako izgleda ko Luiđi Datome.

ja koji uopste ne pratim desavanja po fejsu nit ista pratim od tih stranica znam da je pujo sotka i pantela popularniji od ace informacije

A nisu Pez jbg
Ukenjalo ga sa Acom

šta nije video dinara, to wrw priča da ne krene familija da traži pozajmice

da tu nema dinara, ne bi potpisao ugovor sa idjvideos-ima da ga zastupaju na internetu

Napravio sam još jednu veoma popularnu parodiju, koju još uvek ne bih da otkrijem, ali preti da zaseni i prethodnu.

a sta bi ovo moglo biti

@dio

Objavio je status pre par nedelja, drugar mi je pokazao. Ne pratim ga ja.

A za Zvognja se grdno varas. Lik zaradjuje preogromne pare. Radi najave za Amidzica, radio je prezentacije za neki fax, promovise IDJ Videos.... I jos mnogo stvari.

Zvoganj se najebao maike za 12 dana fazon

ne znam boh jbg ne pratim to, samo kazem da za ova prva dva znam i znam neke fore odatle, ovo za acu nisam ispratio nista, pretpostavljam samo o cemu se radi

nego me interesuje da neko kaze tacno u cent koliko moze da se zaradi od toga sta rade...iako i dalje ne znam sta tacno rade

ja mislim da onaj dnevna doza lepog isto fino zarađuje

Pez To će Rađ da nam objasni. I mene zanima. Znam da je sve na bazi reklamiranja

zvoganj od amidzija dobija za tu uvodnu spicu ja mislim oko 800e po emisiji tako nesto sam cuo

Straja zarađuje besne pare sig.
A ovo...

jeste ovo za vukajliju najjadnije, pogotovo zbog ovog ''najpopularniji u ISTORIJI'' bas preocajno zvuci

+13899831
Haha sam zvoganj je rekao da nema para od onog animiranja i kuraca, sad pička nije hteo da kaže da ima na sto drugih strana.

Znam da onaj što drži dnevna doza lepog ima bruka pare, a fazon '90 godište, možda malo stariji, visual infinity je npr. njegov. Milan Maglov tako nešto.

dnevna doza lepog je rekao da je prodao za 200 i nesto k stranicu ja citao, a vidi se da je lik debilcina teska, sorry ako je neko odavde, mozda je i straja

200 i nesto hiljada dinara ili?
kad kazete uzima bruuuuka pare sig. sta znaci to bruka pare odprilike?

evra, probacu da nadjem post

zvognjevi pregledi su kvalitetni pregledi jer ima jasnu i bitnu ciljnu grupu, omladina 15-25 godina, uglavnom bude 0.8-2 dolara za svakih hiljadu pregleda u slučaju da idu reklame pre klipa - čini mi se da se konstantno pale kad ideš preko telefona(još mi nije jasan taj mehanizam s reklamom pre klipa)

a njemu lično je sad verovatno svejedno, jer ko zna kakav je ugovor napisao sa ajdidžejevcima, možda mu obećali po četristo sigurnih evra sledećih godinu dana, pa makar zarada na kanalu bila tri soma mesečno

Vidi se da je gejčina lik. Nije straja mnogo bi mu bilo.
Ako je rasni prodao str za 4 IPO iljade, stranicu punu grka raznoraznih, ovaj je prodao više sig. Mada ne znam. (mislio sam na dinare, za evre mi je sad previše, lol)

Evo ti pez čitaj, jebiga, kontam da je lik razvio biznis do jaja, kaže kupio sam stan i kola, ide kurči se po svetu, jbg, bruka pare.

http://www.24sata.rs/oni-u-srbiji-zive-od-fejsbuka-poceo-sam-kao-srednjoskolac-a-sada-kupio-kola-i-stan/15418

ne mogu da nadjem, uglavnom napisao da je prodao 200+ k evra, ali verovatno ostao da vodi nego je sad deo te neke vece firme ili sta li, reklamira i blic i razna sranja, skoro milion lajkova moze opasna propaganda tu da padne staznam..
sad putuje oko sveta valjda pa izvestava u rusiji je negde... mrzim tog lika, vidim mu u pisanju da je neka prebedna glava ali jebeno svi lajkuju njegova sranja pa procitam maltene sve sto izbaci..
evo je glavica
http://www.24sata.rs/resources/images/0000/032/067/milan%20maglov%20fejsbuk_1000x0.jpg

Dio džabe mu sve kad ide na snimanja Grand Showa

Radj, za svaki klip mozes posebno da otkacis kakve hoces reklame i da ih stavis gde hoces. Mozes reklamu na sred klipa, i da mora da prodje tipa 5s dok ne dobijes mogucnost skipovanja. Te su naravno skuplje od onih popauta dole.