POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Mali doprinos i od mene druze. Na tekuci tvoje supruge. Samo mi javi na priv da li je stiglo.

Pozdravi porodicu i drzite se.

2. ljudi ne cimajte se za provizije nisu to neke abnormalne sume
    to je najsigurniji nacin placanja neces sada preko goluba pismonose da saljes jbt jos da niko ne vidi te pare na kraju

3. Najsigurniji nacin je elektronski bez provizije. Ja samo molim coveka da mi javi da nisam omasio neki podatak, pa da ponistim transakciju i posaljem ponovo.

4. Napravite poster, danas mesto buketa uplati pomoć za lečenje. Ja upravo cekam u redu u pošti. Uplaćujem na dat tekuci racun. Mala pomoć al svi po malo i skupice se garant.

5. Imam jednu ideju kako se jos moze novac prikupiti. Na fakultetima se cesto prikupljaju sredstva za pomoc nekom tako sto se stavi kutija za priloge u hodnik. Pa koliko ko moze pa se malo nesto skupi. Studenti bi prilozili mozda.
    Ja sam poslala poruku predstavniku studenata filozofskog fakulteta u niksicu da ga pitam da to uradimo za vas ali ne znam koliko ce mi izaci u susret jer nisu na najboljem glasu al eto da pokusamo.

6. Sutra otvaram i pejpal racun. Prvo do banke pa na net.
    Jedino što ću morati malo da sačekam karticu.

Još jednom želim da se svakome ponaosob zahvalim za uplate, šerovanja, predloge kako i šta da uradim, za poster, za reakciju, za defku među odabranima. ZA SVE.

U svom srcu osećam toliko pozitivne energije koju mi pružate da je to prosto neopisivo.
    U svom ovom haosu ja se ne osećam beznadežno kao u prvom trenutku kada mi je rečeno da postoji taj tretman u Nemačkoj.
    Tada mi je prva misao bila da je nemoguće uspeti da se sakupi dovoljno, ali rešio sam da se borim. Da dam sve od sebe i ne odustanem sve dok moja Dragana ne pobedi u ovoj bici.
    Sada je u mom srcu postoji nada, realna i opipljiva.
    Još malo pa smo stigli do sume od 2000 evra.
    Pre sat vremen sam pričao sa jednom ženom koja radi u Austriji. Ona će organizovati tamo naše zemljake koji su u Beču i doneti sledećeg petka sakupljeno.

Ukoliko neki Vukajlijaš živi u Austriji i želi da pomogne mojoj supruzi da ne bi plaćao proviziju neka mi se javi da prosledim broj telefona radi dogovora sa tom ženom kako da se nađu.

Još jednom
    HVALA SVIMA NA TRUDU I POMOĆI .

7. Ne znam da li Srbi za Srbe pomažu u ovakvim situacijama, oni su dosta dobra organizacija.

8. Kontaktirao sam ih. Nema odgovora.

9. Upravo si ih kontaktirao ili nekad ranije?

10. Kontaktirao sam ih. Nema odgovora.

Исто и ја пре два дана.

11. Oni mi nisu pali na pamet, a drugar sa faksa je njihov član. Videću da ga kontaktiram koliko sutra, ako u međuvremenu ne odgovore tebi.

12. Sad sam uključio u priču sestrića koji je jako povezan u tviter zajednici (pokrenuo je svojevremeno sajt poplave.rs) pa je i on podelio na tviteru i FB. Trebalo bi da se odatle malo brže širi.

13. Advokado pokretač tog sajta je fasovao robiju.
    Rifreš

14. Boh, nije ni vreme ni mesto da se oko toga raspravljamo ali ovaj put si baš promašio dojavu. Ako hoćeš dostaviću ti tekstove o njemu i nagradi koju je primio.

15. Успео сам, Иван Ивановић је објавио на твитер налогу :) Идемо даље..

https://twitter.com/duhizlampu/status/707184437788807168

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.