POTREBNA POMOĆ ZA LEČENJE

1. Malopre sam video, odlično.

2. освежавање

3. Evo koliko sam seo za komp i video za Ivana i Darka. Hvala vam ljudi. Puno hvala.
    Srce mi je kao kuca veliko kad vidim koliko zelite da nama pomognete.
    Volimo vas puno, a amoja supruga vam svim salje ogroman pozdrav.

A sad pitanje. Da li bi bilo korisno da i ja putem Twitera objavim nesto. Nemam folowere. Mozda nekoliko samo. Odavno ga nisam koristio. Ili mozda da napravim novi nalog?

4. napises tweet sa svim informacijama i onda ljudi retweetuju to tvoje, onda im je to bukvalno sekund i verujem da ce vise ljudi to i uraditi

5. Pisao sam ovom drugaru iz Srbi za Srbe i najbolje je da ti citiram šta mi je rekao:

Сам знаш да СЗС
    не учестувје у акцијама помоћи лечења
    напросто то им је политика
    али
    Али лик може слободно да им напише поруку са свим подацима и са неким
    групама
    на којима се помоћ прикупља
    и онда они с времена на време
    објаве апел за помоћ
    Нека им напише опет
    само да их замоли да објаве апел
    и да зна да они не дају помоћ за такве случајеве, али да је видео да објављују апеле па ако могу и за тај случај да објаве апел.

6. Klinkenštajn

Управо то сам тражио тј замолио да ураде пре три дана, нема одговора.

NesaDeBeli

Држите се Нешо, поздрави пуно супругу.

7. Pri nekoj sam crkavici ali do utorka sto sleduje zaisigurno ću uplatiti makar 5e, nemam uticaja nigde gde bi se mogao postići bolji efekat. Možda bih uz Chaveza mogao da vidim za organizovanje svirke u Vrbasu, mada je on to već radio i bolje bi ga dočekali.

Samo treba napraviti dobru organitaciju i biće love na pretek. Tako je "Novembar za Enu" preterano uspeo i skupilo se para sasvim dovoljno. Ne znam da l' još traje sakupljanje, možda se i njihovoj stranici treba obratiti.

Sve u svemu, pozdrav i podrska.

Melkijades je pisao o izlečenju, kontaktiraj i njega. Valjda je neko od njegovih poznanika prebrodio.

8. I na tviteru sam objavio, podeliće ljudi.

9. @autor i korisnik sajta NesaDeBeli
    treba da budeš ponosan i na sebe, veliki si čovek i mnogo si ti ostvario svojim trudom da ovo sve uspe

10. Ja sma pre 2 dana pricao sa momcima iz THCFa i ankl dzoom.
    Ne ucestvuju u sakupljanju pomoći za obolele.
    Ali će THCF nešto da uplate tj oni lično.

11. Imam medj prijateljima Masana lekica i jos jednog brata sa Prve, pa cu da ih pitam i javljam rezultate.

12. Тренутно сам у були, али чим легне плата свакако уплаћујем, нисам нешто екстремно популаран, па немам где да шерујем, али ћу помоћи колико могу. Све најбоље ти желим...

13. Zahvaljujem se svima na ogromnoj podrsci i energiji koju dobijam od vas. Video sam retvitove i sve vase reci podrske i hvala vam na svakom ulozenom trudu. Ne umem recima da objasnim kako se osecam. I sreca sto imam takve prijatelje i stres da li ce sve biti zavrseno na vreme i ne znam ni sam. Jednostavno guram dalje sa verom da cu uspeti.

Danas mi internet malo radi, malo ne radi, a i ceo dan sam jurio izmedju Pozarevca i moje opstine. Pokusavam da dobijem prostor za organizaciju humanitarnog koncerta. Jos mi je istekla licna karta pre nekoliko dana pa sam vadio novu.
    Otvorio sam danas devizni racun u Intesa banci pa ako neko iz Bosne ima Intesa banku u blizini kada se uplati u njoj manja provizija. Bar su mi tako danas rekli. Sad cu da prepisem podatke u novoj poruci.

Jos jednom hvala sto ste uz mene i suprugu.

14. Maja Nikolić sa "Prve" ima profil na Vuki i to, po priči, relativno aktivan. Neko od bivših moderatora zna koji je profil (i još neke kontakt podatke) pa bi možda mogao ovo znanje da upotrebi uz zaštitu njene privatnosti.

15. Nešo, pogledaj u pvt, treba mi broj od te žene u Austriji.

16. Malo kasnim. Internet cas imam, cas nemam.

Novi devizni racun u Intesa banci koji sam morao da otvorim zbog placanja u Nemackoj i pej pal naloga.
    U banci kazu da ko u Intesa Sanpaolo banci uplati u Bosni da je provizija manja za sve one koji zele da pomognu.

Name of beneficiary NENAD BELOBRDJANIN
    Beneficiary’s adres ALEKSANDROVAC BB REPUBLIC OF SERBIA
    Beneficiary’s acc.number/IBAN RS35160543020081076080
    Beneficiary’s bank Banca Intesa ad Beograd
    Beneficiary’s bank SWIFT address DBDBRSBG

Jos jedan veliki pozdrav za sve.

17. Inace nadam se da si pitao coveka prvo xd
    Mozda on ne voli da kaci takve stvari ili ima neki levi stav prema tome, zbog toga.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.