Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Rifres
Zamolio sam admina stranice Srbi u Irskoj da ovo podeli tamo, a i ja ću uplatiti koliko mogu. Puno sreće, nadam se da će se sve dobro završiti.
Hvala Klinkenstajn.
Ko god zna neko udruzenje u inostranstvu neka podeli ovaj apel tamo.
To je i moj sledeci potez. Da kontaktiram nase u dijaspori.
Presli smo za ova dva dana internet akcije pomoci mojoj supruzi dobar deo puta, ali jos mnogo je ostalo. Molim vas ne posustajte u deljenju ovog apela gde god mozete.
HVALA VAM SVIMA.
Ljudi često dele na stranicama, uglavnom narod odavde ima stranice od po četrdesetak hiljada ljud, pa će valjda pomoći kolko- tolko. Od masovnijih stranica Tarzani su podelili a vukajliji zadnja objava bila pre dva meseca, izgleda da je neaktivna stranica skroz.
kajzenova je stranica tako da nema ništa od toga
al' dosta ljudi je videlo svakako
ja naivno krenuo da napišem juče kazanu pvt - da stavi, kad ono on bio pre 6 dana fazon na sajtu:(
Tarzanija je odmah pristala i dala divan komentar koji me je totalno odusevio.
"Naš internet saborac u životnoj nevolji."
Pozdrav Tarzanima.
Ma držite se, biće sve u redu.
Maločas je jedna drugarica mog sina koja je u Nemačkoj sada primila u zatvorenu grupu na fejsu "Srbi u Nemačkoj"
Mislim da će i to pomoći, a izveštavaću i vas na Vuki i na svom fejs profilu kako napredujemo.
Idemo dalje, priča se širi, imam vere da će sve biti u redu i najkasnije početkom aprila završićemo sa tim tretmanom.
VELIKI POZDRAV SVIMA.
Laku noć prijatelji, vidimo se ujutru.
http://i1276.photobucket.com/albums/y468/blubibluberi/01826102-3c86-4278-a17a-ff2fc20a1c44_zpsae41b9a5.jpg
Solidan kes Šone :-D
Jebi ga, žao mi što mogu samo da pomognem tako što šaljem po fejsu. Poslao sam nekim stranicama da objave, ima dosta ljudi na njima, nadam se da će da pomognu.
F5
rifreš
rifres
рифреш
Danas mi je bio lud dan. Neki ljudi koje poznajem su sami pokucali na moja vrata i ponudili pomoc. Jedna zena, Marija je dosla do nas da pita za dozvolu da obidje mesto u kome zivim jos jutros. Malopre je dosla i donela oko 200 evra od 47 porodica. Dao je koliko je ko mogao. Moja supruga i ja smo bili iznenadjeni jer smo mislili da ce ona to raditi bar nekoliko dana. Zahvaljujem se Mariji i svima koji su dali od srca koliko su mogli.
Pozdrav i za sve Vukajlijase. Jutros je stiglo jos 5.500 hiljada na tekuci racun moje zene.
Presli smo sedminu puta do zacrtane sume. Ostalo je jos dosta da se sakupi, ali imam veru u sve dobre ljude ovog sveta.
Pozdrav za sve ljude sveta.
Osvezavanje.
podrška
Zdravo, jel ima neki clanak online ili slično da podelim na stranici JJZIK. Nisam čitao sve stranice, samo poslednju.
https://www.facebook.com/proyektant ako ima posaljite mi ovde, slabo ulazim na forum od obaveza.