Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
то што пропаганда каже, то није истина
Dobro za Cou sam verovao da će da kaze da je zabluda jer to je ISTINA!!1 ali ne znam šta gdin. Boh kaže na tu temu primetio sam da ima baš dosta ortakinja pa me to malo navodi na razmišljanje da je u zabludi zablude što se tiče a to dobro nije jbg
Pa ja sam realan covek
Pragmatican cak sta vise
Šta beše znači to kao čvrstih stavova? Nesam čkolovala
Sad me zvao Ragupurithan jer sam ga slučajno cimnuo i kaže "Did ju kol mi mister Deki" eto samo kažem ništa bitno ili u vezi s bilo čim ali eto kažem.
Deki - mister je
http://www.vokabular.org/?search=PRAGMATI%C4%8DAN&lang=sr-lat
Srpski
Mister-cupavi neokupani ciganin
Arapski.
Eto pragmaticnost na delu(praksu-objasnjavam ti)
grč. pragmatikos
ok
Deki nema takvog prijatelstva. Tj ima ali prividno
Neko je tu u nekoga zaljubljen tj potajno mu se sviđa
Ti u prijateljicu ako je bolja pička nego ti frajer i obrnuto
ok
da znam da znaš to da ne bude posle da nisam rekao
*Neko je tu u nekoga jebobiga tj potajno mu se sviđa
Sta vam je danas??
Nedelja, blag dan
Nedelja?
brt
"Brat i ja živimo u različitim državama i viđamo se za blagdane u kući kod naših roditelja. Tih dana toliko galamimo, vrištimo, škakiljamo se i ganjamo po kući da tata mora da nam prijeti da će nas istući šibom kako bi nas smirio :) Meni je 26 a njemu 36 godina..."
http://ispovesti.com/ispovest/1826656
Nedelja - nedostaje mi
počeo sam ko gastosi da kukam "nedelja mi utorak", "gudra skupa", "jebem samo kad platim" uff ne sviđa mi se to brtovi