Ноло

1. Ali stvarno smo idioti. Hrvati, Englezi, Amerikanci, Francuzi...Staju u odbranu svojih generala, zločinaca, kriminalaca...Ma šta da su učinili. Englezi brane jebenu kraljevsku porodicu, za koju znaju da ih maltretira ko mlade majmune, neki klošar kad napravi kojekakve ispade na Tajlandu ili u Kambodži - potežu sve moguće i nemoguće da ga vrate nazad. Pravdaju genocide koje su počinili, logore, pljačku drugih kontinenata...Svi brane svoje, otimaju, ne daju. Mi jbt pljujemo čoveka koji je zaista napravio najveći uspeh na bilo kom polju, u poslednjih 100 godina - ne jer je nekoga ubio, silovao...Već zbog imidža. Ne svidja nam se Nolo. Ja bih se drukče ponašo. Ne bi grlio drveće...Jeste da me zagolica kolutić kad dobije Federera na vimbldonu uz preokret, ok i to što donira, pomaže...Al neće pljuje Vučića, a i nervira me njegov čale.

2. nego za djokovica, niko mu ne spori sto je najbolji igrac svih vremena. smeta mi sto ima diplomatski pasos srbije, i sto ga svi moguci politicari (nasi, sad australijanci) koriste iskljucivo za politicke igre jer im daje materijala.

ne svidja mi se znak jednakosti izmedju bilo kog coveka i zemlje, a mi to volimo da radimo.

to ne volim.

3. za djokovica navijam u sportu. ali cim krene ono izjednacavanje, srpski sin, otac, surak koja god rodbinska veza, to mi prelazi granicu podrske.

ljudi su pomalo govna, svi. opasno me nervira ovo da mene neko stavi u isti kos zbog perinih, zikinih, vucicevih ili djovakovih postupaka. kao sto kad neko kaze uuu djovak mlati lopticu nece da pomisli da i ja igram tenis ko godzila, ne zelim ni kad neko kaze uuu djovak mentol ni da prodje kroz pomisao, evo ga i ovaj mentol.

tako bi trebao svako ziv da razmislja jbt. nije to autosovinizam.

4. Celte u Egiptu dobiješ plastičnu kesu sa likom Salaha u radnji.

5. a ovo sto melkor drobi je naravno notorna glupost, sve pametnije nacije se vrlo brzo odricu skarta ako i malo pokaze tendencije da moze da se okrivi veca grupa ljudi zbog postupaka nekog.
    ne kazem da je djokovic to, daleko je on od toga, ali da se od nekih postupaka mozemo ograditi kao drustvo, mozemo. jebes diplomatski pasos i zvanicna saopstenja i protestne note i ostale kurce jbt, ima covek milione na racunu, ocigledno je da sasvim dobro moze da se izbori za sebe.

ako nista bukvalno svaka rec koju izmrmori ovaj njegov zamlaceni otac, ili vucic je do sad isla u njegovu stetu.

6. Jamajka je bila = Bob Marli dok nije postala = Bob Marli Usain Bolt. Svi se hvataju za ono što imaju.

7. Celte u Egiptu dobiješ plastičnu kesu sa likom Salaha u radnji.

a egipat je primer kojem tezimo. ok.

8. Celte ne lupaj gluposti, niti smo država niti smo društvo jbg. To što smo grupa nekakvih ljudi koja naseljava izvesnu teritoriju nejasnih granica, ne čini nas ni jednim ni drugim. Svako od Noloa pravi ono što mu najviše odgovara - heroja, negativca, simbol, sina naroda, lučonošu...To se čini sa velikim i značajnim ljudima onda kad ih život stavi u kompromitujuću situaciju. Mi ni istorijske ličnosti ne umemo da odmerimo kako treba, a kamoli aktuelne.

9. Celte ne lupaj gluposti, niti smo država niti smo društvo jbg. To što smo grupa nekakvih ljudi koja naseljava izvesnu teritoriju nejasnih granica, ne čini nas ni jednim ni drugim. Svako od Noloa pravi ono što mu najviše odgovara - heroja, negativca, simbol, sina naroda, lučonošu...To se čini sa velikim i značajnim ljudima onda kad ih život stavi u kompromitujuću situaciju. Mi ni istorijske ličnosti ne umemo da odmerimo kako treba, a kamoli aktuelne.

upravo to, to ne treba da radimo nego da budemo malo normalniji. sta sad, priznajes da ne umes, neces ni da se trudis. govna smo i takvi cemo biti zauvek.

(autosovinizm alert) i treba onda da nestanemo ako smo takvi

ti si najgori autosovinista jebem te licemernog.

10. upravo to, to ne treba da radimo nego da budemo malo normalniji.

Jasno Celtaro, uzećemo sad 9 miliona ljudi što imamo ovde i kojekuda po svetu, i staviti ih u ujgurske kampove za unormljavanje, tu će dobiju decu, i njihova deca decu, da odrastu na normalnim, zdravim i ispravnim načelima, i tek onda kad deca dece dobiju decu, njih ćemo da pustimo natrag u svet.

11. Jednom rečju bićemo normalni nikada, što valda i sam razumeš. Mani me "trebalo bi", svašta bi trebalo, svašta ne bi smelo...Ali šta ćemo kad smo takvi.

12. autosovinisto. od svega sto su napisali ljudi na ovoj temi, pljuvali po djovaku, po cemu god ova dva posta tvoja su daleeeeeeeeko ispred svega toga.

autosovinista i licimur, to si ti

13. Nije autošovinizam, svi su govna. I Švabe i Francuzi, Engleze da i ne pominjemo, Rusi itekako, Grci opet na svoj način, Jevreje ne smemo da pominjemo...Gejevi su govna, feministkinje takodje naravno, gastarbajteri su mahom govna. Sve sama govna i nešto malo kvaliteta, zato je, uostalom, teško suditi o narodu iz bilo kog aspekta, a kamoli sveukupno.

14. Da sam autošovinista otišao bih preko da živim.

15. ajd sad kao vadi se, a 10 posta iznad:

Ali stvarno smo idioti. Hrvati, Englezi, Amerikanci, Francuzi...Staju u odbranu svojih generala, zločinaca, kriminalaca...Ma šta da su učinili.

pokri se usima i odjebi autosovinisto.

16. Hrvati brane gotovinu i luburića, mi pljujemo po Nolou. Kakvi ljudi.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.