Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Kakav je ovo rijaliti ispao, i šta će tek od ovoga da ispadne, kakva god odluka da bude donesena i šta god da se dogodi - ovo ciganjenja što smo do sada imali sa Srdjom, narodom što igra kolo po Australiji i politikom uopšte, je mala beba u odnosu na ciganjenje koje nam tek predstoji. Nolo tek kreće cirkus da pravi, hteo ne hteo, naročito ako bude igrao turnir i krenuo da osvaja - a ako osvoji, biće nepodnošljivo. Ima volove i kengure da pečemo po ulicama Melburna i Sidneja, traktorima će ljudi da idu na slavlje iz onih jebenih pustinja i savana. Ima Kusturica da dobije diplomatski pasoš da ide i snima direkt dokumentarac tamo. Ovde da i ne pominjem, dvanaes tona kojekakvog eksploziva ima da spržimo, doček na Tesli, zatim na balkonu, tokšouvi, ordenje ima da mu dodeljujemo.
Ja da sam na Djovakovom mjestu, sacekao bih da dobijem sve moguce dozvole, i onda im rekao da mi se nasisaju kurca i sam napustio i zemlju i turnir
kad skeniras qr kod sa djovakovog sertifikata:
https://twitter.com/BenRothenberg/status/1480526579314814977
https://archive.is/xbfNZ
ne znam dal radi link sa nase uprave:
https://pcr.euprava.gov.rs/validate.php?cqcode=1640187792DOH1rb5UHzHutVMKM8TZoXqZZfWoED2JaOoX5mfaeeZODIjRBn
evo kod mene otvorio sam kaze negativan test :)
https://paste.pics/cedc89d72fef4a5b4422e4acd4f4b900
Za par godina igrani film
mi zivimo u boratu jebenom, ne definitivno treba sve prodati, otici na neku vrsku cuku, citati klasike i puniti teglice
melkore, oprosti mi moju ruznu proslost
Za par godina igrani film
Bikovic da glumi Djovaka i Srkija
Lepo je smisljena laz sa pozitivnim pcr na koronu.
Kreteni, priznaju testove koji su nevalidni.
Koka dva puta prelezo koronu.
Prakticno zajebo ih je njihovim oruzjem.
Nole legendo
nije blam sto su ovi nasi guslali po melburnu i igrali kolo.to je kurcenje sa nacionalnim identitetom i istorijom a australci to nemaju.bas pred takvim zemljama trebamo da se kurcimo sa tim.mora da se zna ko je stariji, ko je vise prosao.
to nije niko reko da je blam, daleko bilo.
blam su melkorovi autosovinisticki postovi
Da ali to je kraj teniske karijere bukv. Početak možda političke, ili neke druge, ali od tenisa posle toga nema više ništa, kraj.
Nolo je (čitaj Celte knjige) primenio taktiku štrajkača gladju; po principu, daleko je veći protest kada uzmeš kantu benzina i zapališ se pred skupštinom, to je šok, ali na šokove smo oguglali - spalio se, ne sećam se više zbog čega, u stvari ne sećam se ni da se spalio, bilo je to prekjuče, ili kad već.
Štrajk već traje i, ma kakvi razlozi bili, vremenom krene da dobija publicitet i privlači pažnju, jer u ljudima uvek ima nezadovoljstva, i svako voli da kaže svoje mišljenje, glasno, ako je ikako moguće. Po principu - u početku će te ismevati, zatim te osporavati, onda prezirati i boriti se protiv tebe i na kraju slediti, Nolo je shvatio da je vreme kao takvo na njegovoj strani. Da se okrenuo i otišao - ismejali bi ga, napravili 3000 mimova i zaboravili nakon dva dana. Ovako, dani su doneli publicitet, a svi bi sad da lešinare taj publicitet i zauzmu neki stav oko toga, stvorio se pritisak, i stvar više nije nimalo prijatna.
Nolo za sve to vreme grlio nogaru od kreveta mesto drveta, pio vodu sa česme, video dve bube i pravio se Englez.
Učite od Nola deco.
ma ne znam ni sta ste pisali sad sam usao na sajt,samo sam video da neko misli da je to glupo.
Pa ono jeste, daleko su da bismo sa njima zaratili, a i živo nam se jebe ako krenu da nam ugnjetavaju dijasporu tamo, ako im ne valja nek se vrate.
Nije da je glupo lab već je Kusturica - bregović level, no iskreno - što veća ciganija ispadne meni draže iskreno, zbog onih finih, kosmopolitskih, bandoglavih i nadmenih Ozija što su se 5 dana ponašali kao Zapata na džeku i koksu.
nisam ih gledao ako su od toga napravili ciganiju jbg,...nisu krive gusle.nasi ljudi sto tamo zive su jos veci debili od nas ovde
ne znam sta vi zamisljate da je australija, ako neko ima reputaciju da su dziberi i djilkosi to su australijanci. ne znam gde je cevu da opljune iz srca po njima :)
pa pogledaj nase, i hrvate dole. to je australija :)
Nije bila ciganija.
Mlade cure pice kolo uglavnom.
pa pogledaj nase, i hrvate dole. to je australija + sve ostalo što srećom nemamo ovde. Ali ima sjajnih naših tamo, bar ih ja znam.