Ноло

1. ali ne da melkor sere danas, nego je odavno zaglavio wc solju i dodaje odozgo. odavno nije ovako

2. znam zenu ima 30 god hvalila mi se sa nekim patikama sto je kupila u australiji, ja primetim da su joj velike i pitam je jel su joj malo vece ona kaze jesu nisu imali moj broj.a ide redovno tamo kod sestre i sve je poprimila od njih kurci se jede govna

3. ispasce mrzim australijance. meni su ustvari kul, do sad sve sto sam upoznao su bili ljudi skroz na mestu. nisam ziveo tamo doduse.
    ali da imaju reputaciju kakvu imaju, to je cinjenica

4. Lepše se daleko Celte ponašaju tu kad dodju u Švajcarsku i u drugu civilizaciju kad odu, kao i ti uostalom. Eto i ti kad si u Cirihu ne pljuješ po ulici i ne guraš se u redu u banci, niti prelaziš ulicu van pešačkog. Drugi čovek.

5. ne radim to ni u srbiji jer nisam kreten ko ti.

osim ovo za ulicu to radim i ovde, i tamo, al jebi ga sad.

6. Celtara brat moj rodjeni, ljubi ga bata melk u kurac njegov slatki. Kaš kupiti sliku od mene, da ti visi nešto čestito u kući? Ajde treba mi love da idem na Zanzibar, vidiš da me ova moja ne jebe ni 2%, moram da se selim, šta ću ovde.

7. pa reko sam ti onomad, daj neki portfolio, link gde mogu da vidim slike, pa ako si dobar, kupicu jbt. odma si se povuko ko za kviz.

sta ti oces, da ti posaljem pare pa da mi postom posaljes sliku dlakavog kurca ili stavec?

8. verovatno mozes da se registrujes ovde ako vec nisi:

https://www.serbianaart.rs/

9. pa reko sam ti onomad, daj neki portfolio, link gde mogu da vidim slike, pa ako si dobar, kupicu jbt. odma si se povuko ko za kviz.

e vidiš da izvini, ja sam na to skroz zaboravio. Ajde, baciću ti na ovu temu, ko ga jebe. Ali imam svega dve sad za prodaju, a jedna je baš skupa, 700e

10. Jbt, posle ovog Melkorovog proseravanja svakom strejndžeru sa ponosom ću da kažem:
    Novak Đoković je naš najuspešniji sportista svih vremena, ali mi ovde možemo da kažemo zanjega "plati porez, pičko" i to je prelepo, to je parada slobode za mene.

11. nista od ovoga ne vidim melkore

12. Divno je što ovde možeš svakog da nasisaš kurcem. Živela sloboda, živela Srbija!

Jebeni Kengurlend Miki Maus država sa visokim standardom.

13. pa pogledaj nase, i hrvate dole. to je australija + sve ostalo što srećom nemamo ovde. Ali ima sjajnih naših tamo, bar ih ja znam.

A DOKURCA VISE
    KAJZENE SALJEM TI SKRIPTU KOJA AUTOMACKI DODAJE citat tatic U MELKOROVIM POSTOVIMA

14. A jbg Celt kako ne možeš da otvoriš?

15. Meni samo poslednja tri linka otvara, prva četri ne

16. i meni, moram priznati lepo, nemam sta, ja ne umem ni cica glisu da nacrtam, respekt

17. melkore jesi ti ovaj bogdan balac?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.