Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Nema čoveka, dje je čovek?
Ne moze tipka u skafanderu, znoji mu se unutrasnjost kacige.
Neam pojma bzvz mi sto nema njegovog komenta.
Mozda spijunira ex vukajlijase sta rade koliko su fejlovali
Raskrinkava seljaka veseljaka i mogsu
Hahaha cara zlopamtilo, sve je zapamtio sta mu je rekao zap hahaha
Pa brate kreten prebacuje na licnu kartu u internet svetu moron.
Bolesnik tupavi.
Skoro mi je razotkrivao i alter ego sutradan bilo ovo samo vuka. Onda izdrkavanje na milicino autsajd sajta nubovanje i frenkijeve probleme. Bas se nakancerise kada oseti situaciju.
Da ne pricam da se izprimao da sam ga tuzakao milici loool
Msm drag mi je uglavnom, ali ovu su neke scene kad mi ne bude drag
I sad ga nema.
Zasto
ATP, malopre
Samo dok izravnamo krivu za najviše dve nedelje i vraćamo se na staro.
https://www.youtube.com/watch?v=szYY0euovEs&ab_channel=PaulMartin
https://twitter.com/JohnIsner/status/1480436193187663874?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet
Citam sad komentare o ovom Kirjosu. Ako su nekog pljuvali i vredjali to je bio on. E sad, kada je konacno rekao nesto pozitivno o Novaku slede komentari:
- Dokaz da lik uopšte nije loš momak, već samo običan showman koji voli da skreće pažnju na sebe neukusnim pošalicama i komentarima
- Želim ti brz oporavak !
- Ispade Kirjos glavni baja i jedini teniser bez dlake na jeziku. Pustite te priče da je kontraš i slično, jedini je pokazao integritet i zauzeo čvrst stav.
Samo poštovanje za ovog momka.
:D
javno misljenje... tako ce i novaka da pljuju naredne god kad ih razocara u nesto
zamisli koji bi bio slom u glavama da rodja sad izadje i podrzi novaka jbt. steta sto nece.
haha znam ali to su ISTI ljudi, isti ljudi komentarisu mrtvi tenis, kao da juce nije postojalo, ne secaju se sta je bilo..
Ali komentar 500+ 2-
Da rodja bi bio ipak previse za njihovi krhko srce i jos krhkiji um
Takvi su ti ljudi, poistovjecuju se samo sa ljudima njima slicnih ideja a za druge nemaju razumjevanja.
To je vidljivo na ovakvim primjerima, rijetko ko je cak i u ovom bezazlenom slučaju nepristrasan. Svi revnosno zauzimaju neke strane ko da obicnog covjeka treba da boli kurac za sve ovo.
https://www.youtube.com/watch?v=_jMXv2I5GdA&ab_channel=PaulMartin
Celt jedno pitanje za tebe bro - vidimo svi u šta su se mediji pretvorili i koliko je to potencijalno zlo; šta misliš - da li uopšte ima načina da se regulišu i dovedu u red, i krenu nešto korisno i pametno da rade za ljude?
Iskreno, ubedljivo najbolja fora bi bila da Novak uzme turnir, ono, krajnje ubedljivo, zgazi Nadala u tri seta na putu do trofeja, publika ga u početku hejtuje i zviždi, da bi konačno stala na njegovu stranu i pozdravila njegov uspeh stendap ovacijama u trajanju od bar tri minuta. I Nolo sve to prihvati dostojanstveno, poljubi pehar, pošalje srca celom svetu, uzme mikrofon da drži govor i kaže:
- drago mi je da niste moji, jer ste licemeri i govna, skupa sa vlastima i teniskim savezom Australije, nikad više nogom neću kročiti u ovu kretensku zemlju, i nadam se da će vam oduzeti turnir.
- a što se tiče vas poremećenih antivaksera lol - vakcinisao sam se još u junu prošle godine prvi put, čekam treću dozu, šta sam uzeo neću da vam kažem, ko vas jebe. Zvanično sam gout, osvojiću još bar tri grend slema, nemam kome šta da zahvalim jer sve što sam stekao stekao sam sam.
To da čujem, pa na plećki da ga istetoviram.
prvo mi kazi jel me prcas samo, ili te stvarno zanima moje miljenje o tome?